De ce au arestat-o autorităţile din Costa Rica ACUM pe Elena Udrea! Presa dezvăluie adevăratul motiv! S-a aflat şi cine a fost persoana care le-a dus acolo pe cele două românce | DEZVALUIRI

Presa din Costa Rica continuă să ofere informaţii despre Elena Udrea şi Alina Bica. Jurnaliştii de acolo vorbesc despre o adevărată reţea internaţională

Distribuie pe:

Autor: C.L.

”Diario Extra” din Costa Rica explică de ce autorităţile din ţara lor le-au ridicat acum pe Elena Udrea şi pe Alina Bica, deşi cele două au o sentinţă definitivă în România şi se află pe lista de ”căutaţi” ai Interpol încă din vară. Se pare că totul este legat de destructurarea unei reţele internaţionale: persoane din Costa Rica ajutau traficanţii din droguri din Columbia să se ”ascundă”. Este vorba, se pare, de un avocat şi de un notar din Costa Rica.

Aceste persoane, susţin jurnaliştii costaricani au ajutat 5 români să se stabilească în ţara lor. Este vorba despre Elena Udrea, Alina Bica şi alţi trei români care ar avea condamnări în România. Se pare că aceste persoane au reuşit să înfiinţeze şi o corporaţie pe numele lor, cu ajutorul respectivului avocat.


”Diario Extra” face referire în articolul de sâmbătă la o investigaţie a Grupului de Cercetare din Romania – RISE Project şi Semanario Universidad, din primăvara acestui an, conform căreia, Elena Udrea şi Alina Bica au primit ajutor de la Mihai Rădulescu, un om de afaceri român, care are cetăţenie costaricana în urma căsătoriei cu o tânără din acea ţară, de care a divorţat după trei ani. 

Citeşte continuarea pe stirilekanald.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate