De ce avea fiica lui Marius Teicu tot corpul acoperit de pete? Patricia contactase un virus teribil | DEZVALUIRI

Patricia, fiica lui Marius Teicu, avea tot corpul acoperit de pete, din cauza unui virus rar, care i-a si provocat, ulterior, boala care a ucis-o.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descrierePatricia Teicu a trait un adevarat cosmar in ultimii ani din viata. Femeia care s-a stins la doar 41 de ani a descoperit ca sufera de o boala grava in 2015, cand a mers la dermatolog pentru a se trata de ceea ce credea ca este o alergie. In ultimul interviu, pe care l-a acordat in urma cu un an lui Catalin Maruta, petele de pe corp se extinsesera atat de tare incat se vedeau la baza gatului, de langa tricoul pe care-l purta. (Citeste si: Incident bizar la priveghiul Patriciei)
 

fara descriere„In 2015, mi-au aparut niste bubite si am crezut ca sunt pe fond nervos, ca ma agit, pun pasiune in tot ce muncesc. Eu nu am avut nici o boala a copilariei, nu raceam, nu am avut nimic, nu ma duceam la doctor. Si am crezut ca totul e pe fond nervos, am stat vreo trei saptamani si apoi m-am dus la doctor. Am mers la dermatologie si acolo am descoperit ca am tuberculoza. Nu aveam nici un simptom. Si-au pus intrebari: de ce tuberculoza? Ca inseamna ca imunitatea e la pamant. Am facut analize si am fost descoperita cu un retrovirus, HTLV. Eu am avut un tip de leucemie foarte nou. La noi nu prea exista”, spunea Patricia Teicu in urma cu un an.

Afla din pagina urmatoare cat de usor poti lua acest virus!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate