De ce Bianca de la Puterea Dragostei nu stă în camera cu Deea, deși pozează în cele mai bune prietene! Am aflat motivul

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Bianca a explicat cum stau fetele de la Puterea Dragostei în camerele de la hotel, dar și motivul pentru care Deea nu este colega ei.

Bianca și Deea au devenit prietene bune după ce ultima a fost eliminate din competiție. Chiar în perioada în care era în țară, Deea le spunea tuturor să o voteze pe Bianca.

Citeste si: Mădălin None de la Puterea Dragostei s-a schimbat! Ce se întâmplă cu fostul concurent și cum a ajuns să arate acum

Citeste si: Mary și Jador s-au ”târât” pe jos la Puterea Dragostei! Ce reacție a avut Beni, iubitul concurentei

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei s-a pozat sexy în baie, însă toți au râs când au văzut poza

Ei bine, întoarsă în casa de la Puterea Dragostei, Deea pare că și-a menținut preferința pentru Bianca. Cele două sunt mai mereu împreună, însă nu stau în aceeași cameră. De ce nu sunt cele două colege de cameră?

”Eu stau cu Mary în camera acum, Deea stă cu Thalida”, a povestit Bianca de la Puterea Dragostei.

fara descriere

Deea a explicat cum s-au împărțit locurile în camere în momentul în care ea s-a întors în emisiune. ”Simina stătea în camera cu Ana, care a plecat. Eu am venit în locul ei, așa că am ocupat patul din camera Siminei. Așa s-au aranjat lucrurile!”, a spus și Deea despre motivul pentru care acum ea și Bianca nu stau împreună în camera.

fara descriere

Mary și Deea de la Puterea Dragostei s-au certat din cauza lui Beni

Mary și Deea s-au certat de cum bruneta a ajuns în casa de la Puterea Dragostei. Scandalul dintre fete a pornit de la Beni, pe care amândouă l-au plăcut. Se pare că tânărul, nehotărât inițial le-a transmis ”semnale” ambelor fete. Apoi, pus în fața faptului, Beni a mărturisit că nutrește sentimente pentru Mary, în timp ce pe Deea nu o vede decât ca prietenă. Lucrurile s-au lămurit, însă Mary și Deea au stricat priteneia după ce și-au aruncat vorbe urâte.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate