De ce boală suferă Dragoș Bucur. E dependent de un aparat!

Dragoș Bucur depinde de un aparat pe care e nevoit să îl folosească toată viața pentru a trăi.

Autor: A.I.

In articol:

Dragoș Bucur este bolnav de diabet, așa că trebuie să își facă zilnic insulină. Celebrul actor a vorbit despre boala lui.

”Nu e o boală care să te îngenuncheze. Nu știu cum să spun, dar sunt 2 categorii de oameni care aud asta, diabeticii și non-diabeticii.

Diabeticii cam știu despre ce vorbesc eu, există un soi de auto-educare pe care trebuie s-o aplici și odată făcută asta lucrurile devin mult mai ușoare decât îți închipui, și pe mine chestia asta m-a ajutat. Eu glumesc uneori și spun că dacă nu aveam diabet aveam multe alte boli. Dar având diabet, a trebuit să elimin multe alte lucruri dăunătoare din viața mea”, a declarat actorul la TV.

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

De ce boală suferă Dragoș Bucur. E dependent de un aparat!

"Pentru non diabetici e chestia asta, mamă, când auzi de diabet e așa ceva … știi din filme, ai mai auzit pe la televizor, o chestie, așa, foarte ciudată. Nu e așa! Pur și simplu e o afecțiune care îți mai reglează cantitatea de zahăr din sânge.

Trebuie să găsești un echilibru între cât mănânci și câtă insulină îți faci. Și asta te duce la matematică, la nutriție, la echilibru, la cunoașterea felului în care corpul tău reacționează în diverse situații. Ce să zic? Repet, pe mine m-a ajutat.  Nu spun că dacă aș putea să mă vindec mâine nu m-aș vindeca, Doamne ferește! Dar nu regret cu adevărat că mi s-a întâmplat treaba asta, că am avut foarte multe lucruri de câștigat pe lângă”, a mai spus Dragoș Bucur.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Dana Nălbaru, declarații despre fetița de etnie romă pe care a adoptat-o. Unde este acum micuța Roxana

Cum a fost părăsită Dana Nălbaru de toată lumea: „Ajungi la concluzia că nu mai este nimeni care să te ajute. S-a întâmplat cel mai groaznic lucru din viața mea” DEZVĂLUIRI

Dana Nălbaru, mărturisire neaşteptată: "Mă declar ruptă"

Horoscop 17 Mai 2021: astazi Fecioarele vor incerca lucruri noi

Total INTERZIS pentru cei care s-au vaccinat cu PFIZER! Informația momentului pe care toată lumea trebuie să o știe

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Adio, libertate? Valul 4 vine peste România. Anunțul este terifiant

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies