De ce costumele de baie întregi ar trebui să fie vedetele sezonului estival

Diverse

De ce costumele de baie întregi ar trebui să fie vedetele sezonului estival

Încă de dinainte să înceapă vara, costumele de baie împânzesc magazinele de orice tip, iar femeile caută cele mai potrivite modele, atât din punct de vedere al croielii, cât și al materialului și al culorii. Până la urmă, acest element vestimentar are o importanță foarte mare și vrei să îl alegi pe cel care să-ți pună în evidență cel mai bine silueta.

Poate că ai observat în ultima vreme ușurința cu care crop top-urile sunt purtate, în ținute casual sau chiar mai formale, iar posibilitatea alegerii unui costum de baie întreg ți s-ar putea părea că nu este la modă.

Care sunt principalele criterii pe care le aplici înainte de a-ți cumpăra un costum de baie:

Află, însă, că, deși există o modă privind și alegerea acestor elemente vestimentare de vară, recomandarea principală este să alegi folosind propriile tale criterii și să nu te iei după trenduri, pentru că acestea s-ar putea să nu te avantajeze. Și doar îți dorești să porți ceva în care să te simți bine, nu?

Încearcă, așadar, să alegi un costum care să-ți permită mobilitatea și care să nu fie conceput doar pentru a arăta bine pe corp, ci și pentru a-și îndeplini funcția practică.

Designul contează la fel de mult, devenind o caracteristică interpendentă cu mobilitatea. Pentru că indiferent cât de practic este un astfel de element vestimentar, dacă nu arată bine și dacă nu te avantajează, recomandarea este să nu îl cumperi.

Prețul este și el un criteriu foarte important de luat în calcul atunci când îți faci cumpărăturile pentru mersul la mare.

Pentru un material mai rezistent și pentru un design așa cum nu găsești la tot pasul, recomandarea este să nu cumperi primul produs care-ți iese în calcul și să mai suplimentezi bugetul cu câteva zeci de lei. Bineînțeles, decizia îți aparține în totalitate.

Dacă ești genul de persoană care știe că nu va purta acest element vestimentar mai mult de o dată sau de două ori, indicat ar fi să nu cumperi totuși cel mai scump produs.

Costum de baie întreg sau costum de baie în două piese?

Probabil că este întrebarea recurentă a fiecărui sezon estival, iar de-a lungul timpului, s-au dat tot soiul de răspunsuri acestei întrebări, în funcție de persoana pe care ai întrebat-o.

Indiferent că optezi pentru un costum de baie întreg sau pentru unul format din două elemente, ține cont de următoarele sfaturi:

     1.

Gândește-te cât de des îl vei purta. În funcție de asta, poți alege materialul, imprimeul și tipul de costum care să ți se potrivească cel mai bine. Așa cum am menționat deja, dacă ai nevoie de un astfel de obiect vestimentar doar pentru una sau două purtări, nu este cazul să investești foarte mult din punct de vedere financiar.

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: "E cumva o glumă?!" Cum a apărut Kate Middleton pe coperta unei prestigioase publicații din Anglia- radioimpuls.ro

     2. Gândește-te cât de mult ești dispusă să arăți din corpul tău. Unele persoane nu se simt confortabil să-și arate burta, spre exemplu, pe când altele abia așteaptă să și-o etaleze cu ajutorul celui mai potrivit costum de baie.

     3. Dacă ai anumite semne pe corp, care nu te binedispun și pe care nu dorești să le afișezi, le poți acoperi cu un costum de baie întreg. Deși este recomandat să-ți iubești corpul cu toate

imperfecțiunile sale, se întâmplă ca în unele momente să nu poți pune în aplicare acest sfat. Pentru astfel de momente, un costum de baie care acoperă o suprafață mai mare dion copr și care poate ascunde câteva kilograme în plus sau semnele unei operații, poate reprezenta un ajutor real.

     4. Gândește-te la combinații. Mai mult ca sigur nu este prima oară când îți cumperi un astfel de obiect vestimentar. Știi, așadar, din experiență și poate ai observat și în jurul tău că atunci când vorbim de două elemente vestimentare diferite, precum sutienul și slipul care compun costumul, poți fi pe cât de creativă dorești. Pentru că poți combina cu ușurință modelele între ele, astfel încât să pară că deții mai multe costume de baie decât ai de fapt.

     5. Practici vreun sport? Atunci un costum de baie întreg este mult mai potrivit decat un costum de baie in 2 piese. Indiferent de natura sportului nautic pe care îl practici, fie că este vorba despre înot, polo sau surfing, este recomandat să porți un astfel de costum deoarece va împiedica frecarea dintre corp și apă, care poate duce la răni, dar și pentru că susține mult mai bine sânii, iar șansele de a se desface din cauza presiunii apei sunt aproape inexistente.

Prin urmare, pentru că reușeșsc să fie deopotrivă sexi și elegante, pentru că au o stabilitate mai mare și o rezistență superioară la contactul cu apa, dar și pentru că îți pot proteja anumite semne sau cicatrici pe care nu dorești să le afișezi, dar și câteva kilograme în plus, costumele de baie dintr-o singură piesă ar trebui să fie vedetele acestui sezon estival. Unde mai pui că, măcar pentru o anumită suprafață, te pot scăpa de bronzul inegal, nedorit?nextArticle: Array
(
)
1