De ce i s-a interzis lui Kate sa poarte bijuteriile Printesei Diana? Meghan Markle e de vina!

Casa Regala a Marii Britanii ascunde multe secrete, insa unele dintre ele ies la iveala cu timpul.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
 
Printesa Diana de Wales a avut o colectia impresionanta de bijuterii pe care le-a etalat la evenimentele la care a participat in calitae de membru al familiei regale. Dupa decesul ei, multe dintre podoabe au ramas ascunse, insa urmeaza sa iasa din nou la lumina.
 
O parte din bijuteriile pe care le-a purtat Printesa Diana au ajuns la Kate, sotia lui William. Ducesa de Cambridge a purtat inelul de logodna al "Printesei Inimilor" si o tiara, insa exista coliere si inele care nu au ajuns niciodata pe mainile lui Kate. 
 
Motivul, desi nestiut de majoritatea oamenilor, este unul destul de simplu. Diana a vrut ca ambele sale nurori sa ii poarte bijuteriile. Asa ca sotia lui William  a avut acces la o parte din accesorii dupa ce s-a casatorit cu fiul ei. Acum ca Meghan Markle este sotia lui Harry, si ea are acces la bijuteriile Printesei de Wales. La petrecerea de dupa nunta ea a purtat un inel cu safir care a apartinut Dianei.
 
"Vistieria regală este sigilată. Nu ştim cine, ce deţine acum, după nunta Prinţului Harry. Nu m-ar surprinde, însă, ca multe dintre bijuterii să fie ţinute secrete până când ambii prinţi sunt căsătoriţi. Nu am fi vrut ca Ducesa de Cambridge să poarte toate bijuteriile Dianei, şi să nu mai rămână nimic nou pentru soţia prinţului Harry", a spus Ella Kay, specialist in bijuterii, conform Ok! Magazine. 
 
 

fara descriere 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate