Stiri

De ce nu a luat-o Adrian Alexandrov de soţie pe Elena Udrea? Care sunt de fapt motivele pentru care cei doi nu sunt căsătoriţi

Adrian Alexandrov şi Elena Udrea formează un cuplu, ei au împreună şi o fetiţă, născută în Costa Rica în urma cu două săptămâni. Cei doi nu sunt însă căsătoriţi.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Deşi şi-au afirmat mereu dragostea, au împreuna şi un copil, nu s-a vorbit despre căsătoria Elenei Udrea cu Adrian Alexandrov. Dacă înainte ca Elena Udrea să plece în Costa Rica, unde a cerut statut de refugiat politic, apropiaţii lui Adrian Alexandrov mărturiseau că motivul pentru care cei doi nu se căsătoresc este legat de situaţia juridică a Elenei Udrea, ajunsă în ţara din America Latină, situaţia nu s-a schimbat.

De ce Elena Udrea nu e soţia lui Adrian Alexandrov?Anul trecut, apropiaţii lui Alexandrov mărturiseau că de fiecare dată când îl întrebau pe tânăr când îi invită la nuntă, acesta le spunea tranşant că va aştepta până când Elena Udrea va încheia socotelile cu justiţia, referindu-se la sechestrul pe care aceasta îl are pus pe avere şi că în eventualitatea unui mariaj exista probabilitatea ca şi averea sau veniturile lui să fie atent monitorizate de oamenii legii.

Ajunsă în Costa Rica, la începutul acestui an, problema căsătoriei s-a pus şi mai puţin, asta deşi Adrian Alexandrov a făcut dese drumuri peste ocean, iar Elena Udrea a rămas însărcinată, e adevărat că prin fertilizare in vitro, iar în urmă cu două săptămâni a şi născut o fetiţă.

Adrian Alexandrov şi Elena Udrea nu sunt căsătoriţi! Cei doi se află acum în Costa Rica

Problema căsătoriei dintre Elena Udrea şi Adrian Alexandrov nu s-a mai pus şi pentru că, aşa cum s-a speculat în ultimele zile, după ce Elena Udrea a fost reţinută, printre motivele care ar fi dus la împiedicarea extrădării ei ar fi fost şi căsătoria cu un cetăţean costarican. Era doar o idee, în enumerarea de motive a şefului Interpol din Costa Rica, atunci când a vorbit despre reţinerea şi apoi arestarea celor două românce, Elena Udrea şi Alina Bica.

Însă, imediat după declaraţiile reprezentantului Interpol, avocatul din România al Elenei Udrea a spus: ”Am auzit o variantă cum că impediment la extrădare ar fi dacă ar exista un copil cu tată din Costa Rica. Sunt chestiuni de nuanţă care vor fi analizate. Analiza se va face pe ansamblul tuturor ce vor fi făcute pe dosarul de extrădare din Costa Rica”, a declarat avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, citat de stiripesurse.ro

Galerie foto