De ce nu rezistă gimnastele la Exatlon? ”Le cedează genunchiul!” Statistica realizată de fanii show-ului

Statistică interesantă realizată de fanii emisiunii Exatlon, după primele două sezoane: procentajul de abandon este mult mai mare de partea faimoşilor, iar gimnastele nu fac faţă competiţiei.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Fanii emisiunii Exatlon au analizat prestaţia tuturor concurenţilor din primele două sezoane şi au ajuns la o concluzie interesantă: 15 faimoşi au abandonat din motive medicale, faţă de doar un războinic. O altă constatare este că Exatlon s-a dovedit o competiţie mult prea dură pentru gimnaste, care - deşi au venit în număr mare - nu au reuşit să acceadă în fazele finale.

”Deja e o confirmare că Exatlon dăunează grav gimnastelor.

Sportive cu blazon important precum: Didi Bulimar, Silvia Stroescu, Anca Surdu, Ana Georgescu, Monica Roşu, Cristina Nedelcu – nu au făcut prea mult faţă în acest Exatlon, ultimele 3 abandonând din cauza celebrei dureri de genunchi.

În aceste două sezoane, de la Războinici a abandonat pe motive medicale doar un singur om: Bogdan (Simi a recunoscut că a mimat accidentarea pentru a pleca mai repede din Dominicană n.r.), în schimb la Faimoşi au băgat abandon medical mai bine de 15 persoane. Cam prea mulţi.

 

Exatlon nu este despre cine are trofee, cupe sau medalii, ci despre cine este foarte puternic psihic şi fizic, despre cine are ambiţie de fier. Maxim respect unei fete despre care mai nimeni nu vorbeşte pe aici şi aceasta este Corna Petruţ. O fată care e make-up artist şi n-a făcut în viaţa ei un minut de sport şi uitaţi-o că încă rezistă în acest concurs.

Pe lângă faptul că e foarte rezistentă psihic şi fizic, fiind ”forjată” meci de meci, mai ales de marele gimnaste, aceasta are şi o educaţie mult superioară gimnastelor şi e cea mai frumoasă de acolo”,a scris un fan al emisiunii pe contul de Facebook Exatlon România.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

S-a aflat acum! Când va fi marea finală Exatlon

Mai sunt doar 10 zile până la marea finală “Exatlon”! În seara aceasta, bătălia pentru vilă!

Tonciu a început să urle în casă,în miez de noapte.Ce i-a făcut soțul

Horoscop Zilnic Marți 19 Ianuarie 2021: Leii vor primi niște vești bune, Săgetătorii vor face progrese în cariera lor

RAFILA, anunț pentru absolut toți românii. Ce spune despre decizia pe care o așteptăm cu toții

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

Ce partid ar câștiga alegerile dacă s-ar vota duminica viitoare? Ar fi o surpriză

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies