De ce nu s-a întors Amna de la Survivor?! Verdictul dur dat de medici

Motivul pentru care Amna nu s-a întoars încă din Republica Dominicană cu toate că au trecut câteva zile bune de la eliminarea sa.

De ce nu s-a întors  Amna de la Survivor
Autor: Andreea Burghelea

In articol:

Amna a părăsit competiția Survivor România  în urma nominalizărilor Faimoșilor, dar și în urma votului publicului care a ales să țină cont de decizia ei și să o trimită acasă la familia ei de care îi este dor. Amna a recunoscut că s-a adaptat greu condițiilor din Republica Dominicană și nu a putut face față probelor fizice la care a fost supusă.

În plus, dorul de fiul ei a urmărit-o și la un moment dat chiar a izbucnit în lacrimi spunând că este pentru prima dată când stă atât de mult timp despărțită de fiul ei, David. 

De ce nu s-a întors  Amna de la Survivor
De ce nu s-a întors Amna de la Survivor[Sursa foto: Facebook]

Astfel, Amna a părăsit competiția Survivor România 2021 mult mai puternică și pregătită să înfrunte noi provocări, dar cu toate acestea nu se dă plecată din Republica Domincană. 

De ce a mai rămas Amna în Dominicană după eliminarea de la Survivor România 2021 

Dacă vă gândeați că Amna a rămas în Dominicană pentru a se bucura de peisajul sublim, vă înșelați. Se pare că artista a fost nevoită să mai rămână câteva zile din cauza unor probleme de sănătate. În urma eliminării sale, Amna a stat câteva zile în spital, lucuru despre care a vorbit pe rețelele de socializare. 

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

De ce nu s-a întors  Amna de la Survivor
De ce nu s-a întors Amna de la Survivor[Sursa foto: Instagram]

„A venit momentul să vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care am primit-o din partea voastră la Survivor. După cum știți, am ieșit din competiție, dar ce nu știți e că starea mea de sănătate nu a fost tocmai ok până astăzi.

Astăzi am ieșit din spital și sunt bine și de-abia aștept să ajung acasă și să-mi strâng copilul în brațe și să-mi reiau activitatea. Am cunoscut oameni minunați, Survivor a fost o experiență super super tare, doar că unii nu sunt la fel de puternici ca ceilalți, așa că e bine să ne oprim când nu mai putem. În dreapta mea este Lucian”, a transmis Amna ieri pe rețelele de socializare. 

De ce nu s-a întors  Amna de la Survivor
De ce nu s-a întors Amna de la Survivor[Sursa foto: Facebook]

Amna i-a mulțumit medicului care a descoperit afecțiunea, dar nu a menționat niciun cuvânt despre probeleme de sănătate care stau în calea întoarcerii sale în România. 

Citește adevăratul motiv pentru care AMNA nu a venit încă în țară pe RadioImpuls.ro

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ce meserie avea Culiță Sterp de la Survivor România 2021 înainte să devină faimos. Dezvăluirea incredibilă pe care a făcut-o artistul: „Nu aveam bani”

Zanni, revelația Survivor 2021, dușmanul de moarte al lui Lino Golden! ”Orfanul ăsta o să-ți rupă picioarele când te prinde”

Carmen de la Sălciua, piesă specială pentru Culiță Sterp?! Mesajul transmis de cântăreață: ”Ne vom purta unu’ ре аltu-n gând”

Horoscop Zilnic Luni 1 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie cu băgare de seamă în privinţa deciziilor pe care le au de luat

Anunţ oficial pentru toţi elevii şi profesorii! Se aplică de 1 martie. Ministrul a spus clar

Alimentul care stimulează cel mai mult hormonii sexuali și crește potența. Nu este vinul! Mihaela Bilic a explicat care este secretul

Omul care a înfruntat Iadul: Viața după moarte există

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies