De ce nu se mai afişează Oana Roman cu soţul ei la petreceri? Vedeta spune adevărul despre relaţia cu Marius. "Socializez cu toată lumea" VIDEO EXCLUSIV

Oana Roman, adevărul despre relaţia cu soţul ei. Vezi de ce nu mai merge Marius cu ea la petreceri.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar, C.I.

fara descriere

Oana Roman nu s-a mai afişat de ceva timp la evenimente mondene cu soţul ei şi, cum era de aşteptat, gura târgului a început să lanseze tot felul de zvonuri răutăcioase. S-a spus ca mariajul fostei vedete tv ar scârţâi din nou şi câte şi mai câte.

Ei bine, ne-am întâlnit cu Oana la o petrecere dedicată influencer-ilor şi am întrebat-o, direct, de ce nu este însoţită de partenerul ei de viaţă. Cârcotaşii vor fi dezamăgiţi însă. Cei doi se înţeleg mai bine ca niciodată, absenţa lui Marius având un motiv întemeiat.

Oana Roman, adevărul despre relaţia cu soţul ei. "Eu sunt foarte bine"

"Marius se simte foarte bine după operaţia la picior. Este foarte bine, dar lui nu-i place să meargă la mondenităţi. Preferă să stea acasă cu Isa, cum este cazul şi acum. El ştie că eu trebuie să socializez cu toată lumea şi alege să stea acasă, liniştit. Nu e genul de bărbat înnebunit după petreceri. Mă bucur că operaţia lui a fost un succes, a şi început să conducă la o lună şi un pic dupa intervenţie. Am din nou un ajutor de nădejde în soţul meu.", a spus Oana.

fara descriere

Vedeta ne-a mărturisit şi că este extrem de ocupată, pe lângă proiectele profesionale, protagonista noastră ocupându-se serios şi de construirea unei comunităţi cât mai mari pe contul ei de instagram.

"Eu sunt foarte bine, am multe proiecte, multă treabă. Mă ocup acum şi de un salon de evenimente, organizez nunţi botezuri şi alte petreceri, în plus promovez câteva restaurante, după cum se ştie. Mai mult decât atât sunt din ce în ce mai prezentă pe social media, încerc să-mi ridic contul de instagram", a declarat fiica lui Petre Roman pentru WOWbiz.ro. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate