De ce nu vrea tatăl Lidiei Buble să-l cunoască pe Răzvan Simion

Lidia Buble a dezvăluit de ce părinţii ei nu l-au cunoscut pe Răzvan Simion, deşi sunt împreună de mai bine de patru ani.

Distribuie pe:

Autor: R.L.


In articol:

Lidia Buble şi Răzvan Simion sunt fericiţi împreună şi par decişi să rămână un cuplu toată viaţa. Tatăl Lidiei, pastor la o biserică penticostală din Deva, refuză să-l cunoască pe Răzvan Simion. Iar artista a şi explicat de ce.

De ce nu vrea tatăl Lidiei Buble să-l cunoască pe Răzvan Simion

"Nu o să-l cunoască până nu decide că vrea să ne căsătorim. Tata are cinci fete şi şase băieţi. A zis: Dacă o să vă cunosc toţi iubiţii...", a declarat Lidia Buble într-un interviu pentru un post de televiziune.

Lidia Buble şi Răzvan Simion se gândesc la căsătorie, dar deocamdată nu vor să facă acest pas. În plus, se pare că matinalul vrea să se boteze în religia iubitei sale.

Citeste si: Lidia Buble îl va face tătic pe Răzvan Simion: "Eu iubesc copiii de nu mai pot"

Citeste si: Dezvăluiri din interiorul DNA. Ce anchete uriașe sunt în derulare. „Voi semna” - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Citeste si: Lidia Buble și Răzvan Simion vor să se căsătorească civil! Prezentatorul va deveni „domnul Buble”: „El îmi va purta numele”

Citeste si: Răzvan Simion, declarație inedită de iubire pentru Lidia Buble! Cei doi sunt tot mai aproape de căsătorie?

"Stai că Răzvan a zis că mai întâi o să fie botezul lui şi apoi nunta. El aşa a zis, acum nu ştiu. El mi-a zis treaba asta şi să ştii că l-am prins de multe ori, fie nu ştia că sunt în casă sau intram tiptil, uitându-se la predicile pastorilor de la noi de la biserică. Răzvan ştie Biblia mai bine decât mine. De multe ori îmi răspunde în versete", a mai spus Lidia Buble.

Într-un interviu recent, Lidia Buble declara că vrea mulţi copii cu Răzvan.

"Eu iubesc copiii de nu mai pot. Sunt topită, înnebunită, nu mai pot, leşin toată de plăcere când văd copii. Acasă, la Deva, am 30 de nepoţi. Provin dintr-o familie foarte numeroasă. Iubesc mult copiii. Oamenii, în general, dar în special copiii", a spus, recent, Lidia Buble într-un interviu pentru Teo Show.

Lidia Buble şi Răzvan Simion nu se grăbesc, însă, să devină părinţi. Cântăreaţa a mărturisit că întâi vrea să fie mireasă, abia apoi va rămâne însărcinată. Iubitul ei, Răzvan, are doi copii, dar vrea mai mulţi.

"Eu sunt de modă veche. De la mami şi de la tati am aflat că întâi nunta, apoi copilul. Mai întâi, Răzvan trebuie să meargă la tati acasă. Mă cere de la tată, după care mă ia de soţie şi apoi copilul. Îşi doreşte foarte mult. Îşi mai doreşte copii foarte mult. Dar i-am spus să-şi bage minţile în cap: inelul şi apoi copilul. Nu doi! Echipă de fotbal cu tot cu rezerve. vreau să fac mai mulţi decât mami. Noi suntem 11, deci eu vreau să fac peste 11. Echipă de fotbal cu rezerve. Eu încă pot, sunt în vână. Fraţii şi surorile mele au mulţi copii. La mine se poate", a explicat Lidia Buble la Teo Show.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Zilnic Marți 24 Noiembrie 2020: Taurii intră în posesia unui secret, Leii sunt trădați

DEJA Se ridică restricțiile! BUCURIE imensă pentru milioane de oameni

S-a aflat marele secret al Vivianei Sposub! Cine este fostul său iubit celebru, pe care a încercat să-l țină ascuns. Reacția lui George Burcea când a aflat

Irina Shayk, decizie radicală în privința lui Bradley Cooper! Ce a făcut vedeta

Din ce a ajuns să facă bani Rocsana Marcu după ce s-a lăsat de televiziune

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies