Vedete

De ce s-a retras Draga Olteanu Matei din teatru! Abia acum s-a aflat: ”E timpul să...”

Draga Olteanu Matei este una dintre cele mai apreciate actriţe de la noi, iar de curând, aceasta a mărturisit, în cadrul unui interviu, că înainte să afle că va fi distribuită în echipă cu Ştefan Bănică, a avut un vis care a anunţat-o acest lucru.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


De ce s-a retras Draga Olteanu Matei din teatru! Abia acum s-a aflat: ”E timpul să...”icon photo
 
Marea actriţă a povestit că şi-a dorit foarte mult să devină cunoscută, iar de curând, ea a mărturisit că în urmă cu mulţi ani a avut un vis premonitoriu, în care se vedea purtată pe braţe de Divinitate şi era îmbrăcată cu o cămaşă albă.
 
"Ştefan Bănică a plecat într-un turneu în Israel, a jucat atât de bine, că i s-a propus să mai vină. I s-a cerut să formeze o trupă. Înainte să aflu că am fost distribuită, am visat cu o lună înainte că eram în pustie, în Sahara. Mă gândesc că nu poţi visa unde nu ai fost. Nişte dune văzusem, în filme, cărţi. Nişte dune, un cer albastru şi cald şi pustie. Şi Isus Hristos, îmbrăcat într-o cămaşă de în, cu pletele pe care le ştim, cu mir şi ducându-mă în braţe, şi eu eram într-o camaşă de in, mă ducea ca pe un copil, din mijlocul nisipului s-a urcat o scară de fier, în spirală, pe o pltformă care ducea direct în cer, m-a lăsat acolo, s-a deschis o uşă şi a intrat Isus pe uşă şi am vrut să intru şi eu. Mi-a pus mâna aşa. Şi a spus tu rămâi aici, mai ai treabă. M-a sunat Coca Alexandrescu să îmi spună că am fost distribuită", a declarat Draga Olteanu Matei.
De asemenea, ea a explicat şi motivul pentru care a renunţat la teatru.
 
"Eu stau ascunsă la Piatra-Neamţ, mă uit la munţi, ascult păsărelele, am un trandafir superb în faţa ferestrei, trăiesc, respir. Eu merg spre uitare. Să o mai ia şi ăştia tineri din loc. Publicul care m-a făcut pe mine actriţă, dacă nu ar fi fost el, publicul care ne iubeşte. Care nu ştie ce să ne mai ofere. Îi simt aproape, îi simt plecaţi de mult, oamenii ăştia ne-au dat putere. E meritul publicului şi talentului pe care ţi-l dă Dumnezeu", a continuat artista.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune