De ce s-a sinucis "fratele" lui Zanni? Cu ochii în lacrimi, câștigătorul Survivor România a vorbit deschis despre prietenia cu Alexandru: "Nu putea nimeni să îl ajute..."

Zanni, câștigătorul Survivor România, a vorbit despre fratele pe care l-a pierdut.

Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Zanni și Alexandru au crescut împreună. Cu timpul, cei doi au rupt legătura, mai ales după ce tânărul a decis să meargă pe un alt drum. Cu toate acestea, câștigătorul Survivor România i-a dorit binele și a avut grijă de mai multe ori, însă a realizat că această prietenie nu era bună pentru el. 

Zanni vorbește despre fratele lui

Într-un vlog postat pe canalul lui de Youtube, Zanni a vorbit despre pierdea suferită. După ce a venit de la Survivor Români a aflat faptul că fratele lui a murit. Tânărul Alexandru a decis să își pună capăt zileleor. 

Vestea a venit ca un trăsnet pentru artist, întrucât ținea foarte mult la prietenul lui sau mai bine spus la fratele lui, așa cum îl și numea. 

Citeste si: Zanni, câștigătorul Survivor România, vorbește deschis despre relații. Cum trebuie să arate femeia perfectă pentru el

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

"Nu era fratele meu de sânge, dar era ca fratele meu.

Împărțeam totul, ne certam, am dus copilăria împreună, dar cumva separați. I-am spus că a sărit de la etajul 6. Eu cu băiatul ăsta nu m-am înțeles prea bine. Eu l-am iubit mult pe el și m-am gândit foarte mult la el în competiție. Nu i-am mai răspuns la mesaj, pentru că băiatul ăsta trăia într-o altă lume. El se gândea la șmecherii, la bani, la țoale de firmă. Cu liceul a început cu petreceri, cu substanțe interzise.
O luase pe arătură, dar am crezut că doar încearcă. Eu m-am apucat de tuns, voiam să mă schimb. Era fratele meu, îl iubeam așa cum este. Îl certam și eram aspru cu el. Dacă nu o să te opreși cu rahaturile astea, nu o să mai vorbim. De atunci nu i-am mai răspuns la niciun mesaj. S-a supărat, m-a evitat de atunci"
, a declarat Zanni.

Zanni vorbește despre fratele lui

Cu ochii în lacrimi, câștigătorul Survivor România a vorbit despre momentul în care a aflat de la prietenii lui că Mon nu mai este în viață. I-au spus la puțin timp după ce a revenit acasă și tot atunci a văzut și mesajul pe care îl primise de la acesta. 

În mesajul respectiv, băiatul i-a recunoscut că ține la el și că poate că lucrurile nu au fost așa cum a trebuit, însă Zanni a fost o inspirație pentru el. 

Extrem de emoționat, Zanni a mai adăugat faptul că nimeni nu-l putea salva pe Mon, întrucât el deja își alesese calea. 

Citeste si: Ce își dorește Zanni de la viitoarea iubită? Cum arată femeia perfectă în viziunea artistului: "Vreau doar să..."

"Aveam sentimentul că nu prea era bine. Aveam niște glume- Bă, la cât de trist ești, mă mir că nu ți-ai luat zilele până acum. Mi-au zis că este o veste nasoală pe care trebuie să mi-o dea. Mi-au spus că fratele meu, Mon, și-a luat zilele. Singur s-a suit și a sărit. Cumva era sentimentul ăla că știu în ce condiții ne-am despărțit, știu că dacă aș fi vorbit cu el poate nu se întâmpla asta. Pentru că el mă iubea foarte mult. M-am uitat în telefon și el mi-a lăsat un mesaj, exact la două zile după ce am plecat la Survivor. Mi-a recunoscut că eu pentru el am fost o inspirație, că mă iubește, că o să fie mereu lângă mine. Noi am fost într-o competiție toată viața. Mă gândesc că poate nu s-ar fi ajuns aici, poate dacă eram acasă și aș fi văzut mesajul. Nu regret că am fost aspru cu cei din jurul meu. Nu putea nimeni să îl ajute pe Mon", a mai spus acesta, cu ochii în lacrimi. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies