De ce s-au despărțit, de fapt, Jador și Simina! Cei doi concurenți au dat cărțile pe față

Jador și Simina au recunoscut azi de ce s-au despărțit, de fapt. Nimeni nu a știut până acum.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

La mai bine de trei luni de la despărțire, fanii lui Jador și ai Siminei au aflat de ce s-au despărțit cei doi, de fapt.

Puțină lume știe ce s-a întâmplat între cei doi, la scurt timp după ce Jador a plecat din Casa dragostei.

Filmulețul cu povesta lor de iubire le-a trezit amintiri celor doi, iar Jador a dezvăluit că Simina nu l-a mai vrut pentru că era prea geloasă.

Iubita lui Zănoagă s-a apărat și a spus că nu gelozia i-a despărțit pentru că, dacă ar fi fost geloasă, atunci nu ar fi acceptat să fie împreună cu un artist, care este permanent înconjurat de fane.

Simina este ca Mocanu de geloasă, poate să spună și Alex dacă este geloasă sau nu”, a spus Jador.

Simina vrea să plece din casă și să își continue povestea de dragoste cu Alex Zănoagă afară, fără să mai fie în preajma lui Jador.

Citeste si: Promo Puterea dragostei 1 iunie. Ce se întâmplă în Gală

Citeste si: Puterea dragostei. Cine sunt favoriții săptămânii! Andreea Mantea a făcut marele anunț

Citeste si: Papa în România 2019! Surpriză la București: Papa Francisc nu a mai luat Papamobilul-Duster! Sanctitatea Sa a preferat o ”japoneză”

Ce crede Jador despre Simina

Este extrem de geloasă și dacă va continua așa, trebuie să se schimbe ea”, a mai spus Jador, care a fost la un pas de a plânge cu câteva ore înainte, atunci când a văzut niște imagini de pe vremea când era cu Simina.

„Am ales să fiu transparent și așa sunt. Nu s-a consumat. Eu am ales. E Alex aici și s-ar simți prost. Într-adevăr, nu s-a consumat. Foarte frumos că și-a găsit pe cineva. Te întâlnești peste 20 de ani cu o colegă de liceu pe care ai plăcut-o și îți petreci seara cu ea la balul bobocilor. Probabil că așa se va întâmpla cu noi. O relație eu cu ea nu o să am. Voiam foarte mult să ne vedem. Când am venit, nu mai era acea dorință. În două- trei zile s-a schimbat totul”, i-a spus Jador Andreei Mantea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate