De ce să alegi o simplă husă pentru telefon, când poți avea Motifsio?

Într-o lume ghidată de consumerism, este din ce în ce mai greu să găsești produse cu adevărat calitative, indiferent de tipul acestora.

Autor: Amalia Florea

Probabil te-ai săturat și tu de moda fast-fashion, în care hainele se deteriorează după un sezon (daca ai noroc și nu se rup sau decolorează după numai câteva purtări) sau de electronice și electrocasnice stricate imediat ce se termina perioada de garanție. Ce poți face im acest caz? Iți recomandam să iți îndrepți atenția spre firmele mai mici sau cele care comercializează produse personalizate. În acest fel, vei avea garanția că produsele sunt atent gândite și nu vor fi probleme în ceea ce privește calitatea. 

Pentru că am menționat mai devreme și electronicele, unul dintre cele mai simple exemple ce ne vin acum în minte este legat de telefoanele mobile. Cu toate că ne sunt atât de utile, uneori chiar indispensabile, probabil ți s-a întâmplat și fie să constați că s-a stricat telefonul exact când te așteptai mai puțin, fie să îl scapi și să îl spargi. Este o situație foarte neplăcută, la care producătorii de telefoane nu au găsit încă o rezolvare exacta. Ce-i drept, durabilitatea telefoanelor creste de la model la model, însă nu poți învinge gravitația, mai ales daca ne referim la suprafețe foarte dure, cum este asfaltul de exemplu. 

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Însă, pentru a-i prelungi viață telefonului tău mobil, poți aplica unele dintre sfaturile pe care ți le vom da în continuare.

În primul rand, niciodată nu folosi telefonul daca ai manile umede sau alunecoase, deoarece sunt șanse foarte mari să îl scapi. Apoi, nu îl folosi iarna daca ninge sau în zilele ploioase, daca nu ai umbrela, din același considerent: deveni alunecos.

În situațiile în care crezi că nu l-ai controla foarte bine sau daca te grăbești, este mai bine să îl pui deoparte, doar daca nu este ceva cu adevărat urgent.

De asemenea, mare grija unde lași telefon, mai ales când vine vorba despre ușa mașinii sau buzunare neînchise, deoarece poate cădea foarte ușor. 

Și mai este un aspect de care trebuie să tii cont, astfel încât telefonul tău să fie protejat într-o mare măsură: folosește o husa de telefon calitativa. Daca de obicei nu foloseai husa din diferite motive, afla că aceasta iți poate proteja telefonul mai mult decât te-ai așteptă.

Îl vei proteja atât de zgârieturi, dar și de șocuri mecanice. Este foarte utila tuturor celor care își doresc să păstreze telefonul în siguranță cât mai mult timp și să nu învestească în alt display sau chiar în alt telefon și de asemenea tuturor care își doresc să păstreze telefonul în stare cât mai buna mai mult timp. 

Avem și o recomandare pentru tine: alege cu încredere huse iPhone 11 personalizate de la Motifsio. Sunt realizate din piele de cea mai buna calitate și poți să le personalizezi după bunul plac. Astfel, te vei bucura de mai mult de o husa, vei alege un accesoriu elegant, cu personalitate.

 Ce spui? Te-am convins să alegi cele mai bune huse?

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Theodor Stolojan vine marți, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” #Fostul Premier al României, dezvăluiri în premieră despre cariera politică și viața personală a acestuia

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Incursiune de poveste în ”insula” slovacilor

Povestea de viață a unei femei de serviciu din România care peste noapte a devenit putred de bogată! A moștenit o avere de la un afecerist de top

Iată ce a spus o femeie plecată în Italia despre sacrificiile familiale pe care le-a făcut!

S-a aflat adevărul despre Pfizer! E bomba zilei. Toți cei care au făcut rapelul după 3 săptămâni trebuie să știe

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Cu cine a fost surprins Bill Gates, înainte de primul termen al divorțului de Melinda

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies