Vedete

De la Goran Bregovic, în Playboy! Anca Pop este lipsită de limitări sexuale!

Anca Pop, artista care i-a compus lui Goran Bregovic două piese şi a colaborat cu acesta pentru propria melodie, “Jealous Monster”, apare pe coperta celui mai nou număr al revistei Playboy, într-un pictorial incendiar.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

Românca, născută în Moldova Nouă şi crescută în Canada, a revenit de puţin timp în ţară, a lansat piesa “Free Love” şi se descrie ca fiind o artistă liberă.

“Mă defineşte dragostea liberă, asumată, fără inhibiţii. Recunosc ca nu am limitări sexuale. Dar ca să spun DA trebuie să-mi placă ce mi se propune şi să nu mă plictisesc”, declară solista.

În interviul acordat revistei, Anca pop face o comparaţie între bărbaţii din România şi cei din Canada şi recunoaşte că cei de pe plaiurile mioritice sunt adevăraţii jucători.

“Îmi place că în România oamenii se exprimă mult mai liber din punct de vedere sexual decât în Canada. Aici e mult mai natural să curtezi pe cineva, indiferent că eşti femeie sau bărbat. În schimb, în Canada, dacă faci avansuri unui bărbat, există riscul ca el să se comporte ciudat. În România, bărbaţii sunt mai plini de viaţă, mai interesanţi şi mult mai curajoşi! Bărbaţii din România sunt Real Players”, mărturiseşte Anca Pop în interviul acordat revistei Playboy.

Anca Pop are o activitate profesională inedită. În 2012 a colaborat cu Goran Bregovic pentru piesa ei, şi a compus două dintre piesele de pe albumul lui Bregovic, “Champagne for gypsies”. În plus, este prima şi singura cântăreaţă de la noi care a fost invitată să cânte pe scenă cu artistul sârb la câteva concerte susţinute de acesta în România şi la Belgrad.

Anca Pop a lansat de curând piesa “Free Love”, care are peste 1,3 milioane de vizualizări pe YouTube.

Alături de Anca Pop, în ediţia de iulie-august a revistei Playboy se află o pleiadă de fete frumoase, de la playmate-ul Gia Marie la Samantha Taran şi Katrina Elizabeth.


Ca de obicei,  iepuraşul vine şi cu o mulţime de ”prăjiturele” pentru cei care nu au abandonat minunata activitate a lecturii. Un interviu cu campionul mondial de Formula 1, Lewis Hamilton, şi altul cu Jason Cameron, realizatorul emisiunii Mancaves, de la Discovery TV, care ne dezvăluie cum e să construieşti cel mai bun ”bârlog” pentru bărbaţi. Mai multe detalii pe www.playboy.ro

Ediţia de iulie-august a revistei Playboy se găseşte acum la toate punctele de distribuţie a presei.

Credit foto: Marius Bărăgan pentru Playboy

Galerie foto