Debut in forta! Kanal D, lider absolut de audienta cu premiera celui de-al doilea sezon al emisiunii “In cautarea adevarului”

Debut in forta! Kanal D, lider absolut de audienta cu premiera celui de-al doilea sezon al emisiunii “In cautarea adevarului”

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere

Peste 23% din populatia intregii tari a fost cu ochii pe editia de debut a celui de-al doilea sezon al emisiunii “In cautarea adevarului”, conform datelor furnizate de Kantar Media. Pe targetul Comercial si All Urban, Kanal D s-a pozitionat tot pe primul loc, cu o cota de piata de peste 18%, pe fiecare target.

Citeste si: Schimbari in grila Kanal D! Ce productii fenomen vor putea urmari telespectatorii, in aceasta iarna

Citeste si: Maria Ilioiu a luat o decizie DRASTICA! Ce si-a facut la fata: ''Știu că mulți dintre voi mi-ați scris...''

Citeste si: Ligi de la Puterea Dragostei, luată la rost pe Instagram: „De ce te pozezi doar crăcită?” Cum a răspuns cea mai sexy concurentă din casă

Luni, 3 februarie, Kanal D a fost lider absolut de audienta cu emisiunea prezentata de Ernest, pozitionandu-se pe primul loc in preferintele telespectatorilor, pe toate categoriile de public monitorizate.

Luni, in intervalul 13:00 – 15:00, Kanal D a inregistrat 5,3% rating si 23,3% cota de piata, pe targetul National, 3,7% rating si 18,4% cota de piata, pe targetul All Urban, si 2,2% rating si 18,8% cota de piata, pe targetul Comercial.

O medie de peste 925.000 de telespectatori din intreaga tara au urmarit ieri, in fiecare minut al difuzarii, emisiunea “In cautarea adevarului”. Minutul de aur, atins la 14:52, a adunat in fata micilor ecrane, la Kanal D, peste 1.2 milioane (1.207.000) de fani ai emisiunii prezentate de Ernest.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate