„Deci e viu?” A apărut pe Internet, la câteva zile după difuzarea imaginilor cu Petrică Mîțu Stoian la Revelion! Fanilor încă nu le vine să creadă

Moartea regretatului intermet de muzică populară i-a bulversat nu doar pe membrii familiei, ci și pe fanii săi.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Petrică Mîțu Stoian a murit fulgerător, la finalul anului trecut, iar vestea a fost un șoc pentru absolut toată lumea. Artistul a părăsit această lume pe 6 noiembrie 2021, atunci când a fost adus de urgență la Spitalul Reșița, după ce începuse să tușească sânge.

Totul s-a întîmplat, după ce artistul efectuase prima ședință cu oxigen hiperbar la o clinică privată din Caraș Severin. În jurul morții sale s-au născut multe necunoscute și controverse, astfel că oamenii legii au deschis dosar penal și anchetază în continuare circumstanțele morții sale pentru a stabili cine se face vinovat de moartea sa. 

Regretatul interpret de muzică populară a fost unul dintre cei mai iubiți soliști și adesea era chemat pe la mai toate emisiunile televizate. Înainte de a trece la cele sfinte, Petrică Mîțu Stoian filmase o ediție specială de Revelion, care a apărut la săptămâni bune de la moartea sa. Imaginile i-au bulversat pe unii internauți, care s-au întrebat în mediul online dacă nu cumva acesta este viu! 

Avanașă de comentrii pe internet, după ce s-au difuzat imagini nemaivăzute cu Petrică Mîțu Stoian

După ce a fost difuzată pe micul ecran ediția specială de Revelion la care a participat Petrică Mîțu Stoian, fanii au fost de-a dreptul bulversați.

Unul chiar nu știa ce să mai creadă, așa că în secțiunea de comentarii a întrebat dacă nu cumva regretatul artist este viu. 

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Ce pensie are sora lui Petrică Mîțu Stoian? Fratele ei câștiga la un spectacol cât ea într-un an! EXCLUSIV

- Deci este viu? 

- Este și va rămâne viu în inimile noastre. 

- Nu. Filmările au fost făcute în luca noiembrie, cu câteva zile înainte să moară. 

Pentru cei care i-au îndrăgit muzica vestea morții a fost un șoc din care nu-și revin nici până acum. Oamenii spune pe rețelele de socializare că Petrică Mîțu Stoian  va rămâne veșnic viu în inimile lor și prin muzica pe care a făcut-o de-a lungul carierei sale.  

Citeste si: Acuzații fără precedent la adresa lui Petrică Mîțu Stoian! Producătorul i-a cerut 300.000 de euro pentru un contract încălcat! EXCLUSIV

„Petre e viu. Fără comentarii. După cum se vede, este. Prezent pentru cine l-a iubit și respectat/ Petrică Mîțu Stoian, eu te consider tot viu, mereu, în sufletul meu și așa vrei rămâne: viu în sufletul meu. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Amin”, sunt alte câteva comentarii lăsate de internauți în mediul online. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies