Decizia care te poate ucide. A pățit-o un român infectat cu COVID-19. A murit după doar patru zile

Sfârșit tragic pentru un român infectat cu COVID-19. Decizia de a se trata singur, acasă, cu antibiotice, i-a fost fatală.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Decizia care te poate ucide. A pățit-o un român infectat cu COVID-19. A murit după doar 4 zile

Decizia care i-a fost fatală

Un bărbat infectat cu COVID-19 a murit acasă după ce a încercat să se trateze singur cu antibiotice și tratament simptomatic. Se pare, însă, că această decizie i-a fost fatală și este un semnal de alarmă pentru toți cei care își iau viața în propriile mâini, în loc să apeleze la medicul de familie. 


In articol:

Citeste si: A învins cancerul de două ori, a rămas fără un plămân, dar s-a vindecat de COVID-19. Bătrânul care a uimit o lume întreagă

Citeste si: Avertismentul care îngrozește planeta. Un asteroid periculos va lovi Terra? Când se va întâmpla

Potrivit primelor informații, bărbatul în vârstă de 51 de ani nu avea alte afecțiuni. Acesta a început să se simtă rău în data de 13 aprilie, dar s-a tratat singur acasă, potrivit suceavanet.ro.

Printre simptomele pe care le-a acuzat se află disfagie (dificultăți de înghițire), dificultăți în respirație, stare de slăbiciune accentuată. Bărbatul și-a administrat antibiotice și tratament simptomatic.

Citeste si: Anunț alarmant! România, afectată de o altă epidemie. Sunt zeci de mii de îmbolnăviri deja

Citeste si: Ce palmă i-a dat Sorin Bontea lui Florin Dumitrescu. Mai ține cineva minte?

Bărbatul a murit acasă după patru zile, la 17 aprilie. I-a fost recoltată o probă necrotică la 18 aprilie, iar rezultatul testului a fost comunicat la 23 aprilie. Testul a fost pozitiv și a confirmat infecția cu COVID-19.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate