Decizia judecătorilor în procesul dintre Adrian Mutu și Alexandra Dinu! Antrenorul trebuie să scoată din buzunar o sumă colosală pentru fosta soție

Instanța i-a dat câștig de cauză Alexandrei Dinu, în procesul pe care l-a intentat fostului soț, Adrian Mutu.

Autor: Maria Georgiana

In articol:

Alexandra Dinu l-a chemat în instanță pe fostul său soț, Adrian Mutu, în primăvara acestui an. Motivul pentru care actrița a intentat un proces împotriva fostului ei soț este pentru că antrenorul nu ar fi plătit ani la rând pensie alimentară fiului său pe care îl are împreună cu blondina.

Astfel, pe data de 28 septembrie, instanța s-a pronunțat și i-a dat câștig de cauză Alexandrei Dinu, Adrian Mutu fiind acum nevoit să plătească o sumă colosală fostei soții.

Dezvăluiri neștiute despre Adrian Mutu! Prietenul fotbalistului face mărturii dureroase din cea mai grea perioadă a fotbalistului: "Nu putea să-și vadă copilul"

Așadar, Adrian Mutu s-a ales cu poprire pe cont și, totodată, va fi obligat să achite și o sumă enormă fostei soții, Alexandra Dinu. De precizat este că, antrenorul ar fi trebuit să plătească o pensie alimentară de 5.000 de euro lunar, fapt ce nu s-a întâmplat ani la rând.

„Validează poprirea înfiinţată prin dispoziţia de poprire emisă la data de 09.03.2022 de BEJ IFL în dosarul execuţional nr. 19/2016 pentru suma de 123.254,15 euro şi 419,78 lei. Validează poprirea înfiinţată prin dispoziţia de poprire emisă la data de 09.03.2022

de BEJ IFL în dosarul execuţional nr. 27/2018 pentru suma de 123.254,15 euro şi 419,78 lei.

Citeste si: Ce trebuie să ai în portofel de Sfântul Andrei 2022? Vei avea noroc la muncă tot anul- kfetele.ro

Citeste si: Și-a cumpărat vechimea în muncă cu o sumă uriașă. Femeia din Iași care a făcut asta a muncit în străinătate- bzi.ro

Obligă terţul poprit să plătească creditoarei, suma reprezentând 1/2 din veniturile salariale lunare nete pe care terţul poprit le datorează debitorului începând cu data comunicării adresei de înfiinţare a popririi, 11.03.2022. Respinge, ca neîntemeiată, cererea de amendare a terţului poprit. Cu apel în termen de 5 zile de la comunicare, cererea urmând a se depune la Judecătoria Buftea. Pronunţată astăzi, 28.09.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”,  se arată în decizia instanței.

De precizat este că, decizia nu este definitivă și Adrian Mutu o poate ataca în decursul a cinci zile.

De ce au divorțat Adrian Mutu și Alexandra Dinu

Adrian Mutu a scris o carte autobiografică, acolo unde a vorbit și despre divorțul dintre el și mama fiului său cel mare, Alexandra Dinu. Antrenorul a explicat în cartea sa că a cunoscut-o pe fosta soție la o vârstă fragedă și între ei a fost dragoste la prima vedere, motiv pentru care după șase luni de relație au decis să-și unească destinele.

„Ne-am întâlnit și a fost dragoste la prima vedere. Tineri, foarte tineri. Eu 21, ea 19! Abia plecasem în Italia, Alexandra rămânea în țară, era greu. Însă relația avansa, așa că am început să ne gândim la căsătorie. După șase luni, am făcut acest pas.”,  a scris Adrian Mutu, în cartea sa.

Dezvăluirea momentului făcută de Adrian Mutu! A vorbit, pentru prima dată, despre motivul care a dus la divorțul dintre el și Alexandra Dinu: „Tineri, foarte tineri”

Totodată, Adrian Mutu a pus totul pe baza tinereții, acesta fiind principalul motiv care ar fi condus la separare.

„A fost o iubire fulgerătoare, de adolescenți, aș spune chiar de copii. Dacă mă uit înapoi, cred că la această vârstă un bărbat nu e copt. Atenție, nu spun că cei care se căsătoresc de tineri nu au șanse să rămână împreună. La noi nu a funcționat!

Fiecare avea jobul său, eram vedete, simțeam presiune peste tot pe unde mergeam. Presa era după noi, simțeam, așa, ceva ca o senzație de sufocare. Nu jucam, viitorul meu era incert și lucrul ăsta mă apăsa. Relația nu a mers din cauza tinereții”, a mai povestit Adrian Mutu în cartea lui.

Decizia judecătorilor în procesul dintre Adrian Mutu și Alexandra Dinu! Antrenorul trebuie să scoată din buzunar o sumă colosală pentru fosta soție

Adrian Mutu și Alexandra Dinu

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Scandal de proporții între Dana Badea și actualul ei iubit, Alin! Fosta ispită a chemat poliția: "Mi-e frică de el"

Cine este și cum arată soția lui Christian Sabbagh. Este mai tânără cu 19 ani decât celebrul prezentator

Flick își serbează astăzi ziua de naștere. Domnul Rimă a avut parte de o surpriză inedită din partea Denisei Filcea: „Cât de tare”

5 zodii au parte de belșug și realizări începând de mâine

Alertă chiar la granița României! Stare de urgență în UNGARIA. A fost identificat un VIRUS CUMPLIT

Ce trebuie să facă fetele nemăritate de Sfântul Andrei 2022

Amenzi uriașe pentru români. Poliția s-a pus pe strâns bani din controale

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies