Decizia luată de fosta soție a lui Răzvan Simion, izolată la domiciliu

Diana Simion și cei doi copii ai ei s-au mutat la Timșoara după despărțirea de Răzvan Simion.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Diana Simion a suferit după despărțirea de Răzavn Simion, cel cu care avea ani buni de căsnicie la activ și doi copii mari. Pentru a trece mai ușor peste divorț, Diana a luat decizia să se întoarcă în orașul natal, la Timișoara. Acolo locuiește acum Diana Simion cu copiii ei, într-o frumoasă casă pe care și-a construit-o așa cum și-a dorit și care are și o grădină măricică.

Citeste si: Lidia Buble a făcut marele anunț. Ieri declara că s-ar putea să fie însărcinată, iar azi a venit vestea cea mare

fara descriere

Cum epidemia de coronavirus o obligă pe Diana Simion să stea la domiciliu, femeia a luat decizia de a se ocupa de amenajarea curții, unde anii trecuți a plantat mai multe flori și copăcei. Acum, fosta soție a lui Răzvan Simion a montat un gărduleț pentru a proteja florile de câinele familiei și înainte de Paște l-a și vopsit cu migală.

Citeste si: Ce face Lidia Buble în casă de când cu epidemia de coronavirus! Imaginea care a șocat multă lume

fara descriere

Citeste si: Cât de fericită este fosta soție a lui Răzvan Simion alături de actualul iubit! Diana Simion l-a uitat total pe bărbatul cu care are doi copii

Fosta soție a lui Răzvan Simion s-a mutat la Timișoara

După despărțirea de Răzvan Simion, Diana Simion a vrut să lase în urmă trecutul și a plecat din București, mutându-se la Timișoara, orașul ei natal. A luat viața de la capăt alături de cei doi copii ai săi, Ianca și Tudor, iar după 4 ani în care a apărut în public doar cu fata și băiatul ei, Diana Simion pare că și-a regăsit fericirea în brațele altui bărbat.

fara descriere

Pe de altă parte, în București și Răzvan Simion își trăiește povestea de dragoste cu Lidia Buble, cântăreața despre care au tot fost zvonuri că se pregătește să o ia de soție.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate