Vedete

Decizia luată de Simona Halep, după ce a rămas fără antrenor! Ce va face tenismena

Simona Halep a rămas recent fără antrenorul ei, Darren Cahill, din cauza unor probleme de familie pe care bărbatul le are de rezolvat. Celebra tenismenă, însă, a luat o decizie radicală în această privinţă.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Chiar dacă Darren Cahill nu va mai fi o bună perioadă alături de celebra tenismenă, Simona Halep nu se dă bătută, astfel luând o decizie radicală în privinţa carierei sale. Numărul 1 mondial a decis să meargă o perioadă singură la turnee, pentru a vedea cum se descurcă.

"Sunt încă în vacanţă, m-am gândit, dar nu voi avea antrenor perioada următoare, vreau să merg singură la nişte turnee şi să văd cum va fi. Mă simt bine, am jucat de două, trei ori , nu am avut dureri, dar nu am jucat la un nivel maxim. Sper să fiu bine şi să nu mai am dureri", a mărturisit Simona Halep, conform Antena 3.

Managerul Simonei Halep, Virginia Ruzici, a mărturisit că va lua în calcul toate variantele de antrenor pentru celebra tenismenă, astfel excluzând o nouă colaborare cu antrenorul Andrei Pavel, conform sursei citate: "Andrei e ocupat, el lucrează acum cu Marius Copil. Deci acest gând nu există".

"Situaţia este puţin neaşteptată, inedită pentru că nu i s-a întâmplat niciodată acest lucru. Dar după 4 ani de colaborare este logic ca unele relaţii să se termine. Decizia lui Darren mi se pare foarte respectabilă. După ce a călătorit patru ani cu Simona peste tot în lume şi înainte alţi 7 ani, la un moment dat e timpul să te ocupi de familie. Tot respectul pentru Darren, iar în ceea ce o priveşte pe Simona viaţa merge înainte. Ce urmează? E proaspătă această veste, daţi-ne timp şi atunci când vom fi organizaţi o să aflaţi. Nu ştiu dacă va fi român sau străin următorul antrenor. Vom lua în calcul toate posibilităţile care deja ni s-au oferit, dar şi altele pe care poate le vom căuta noi. Deci e nevoie de multă răbdare", a mai declarat managerul Simonei Halep. 

Galerie foto  Urmatorul articol