Decizia surprinzătoare luată de Andreea Marin după ce s-a spus că s-a îngrășat! VIDEO EXCLUSIV

Andreea Marin a suferit în ultima perioadă o transformare care i-a pus pe mulți pe gânduri. Unii chiar au aruncat zvonul că silueta rotunjită a divei ar fi de fapt semnul unei sarcini.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Andreea Marin a fost comentată la ultimele evenimente mondene, mai exact a fost discutată silueta ei. Pentru că, ori ținutele nu o avantajau deloc, ori Andreea Marin a luat câteva kilograme bune în plus.

Și totuși, surprinsă zilele trecute, de paparazzi WOWbiz.ro, în zona de fast-food a unui mall din Capitală, Andreea nu pare că se află la dietă. Diva se afla la mall alături de fiica ei, Violeta și de o prietenă a acesteia. Iar Andreea Marin manâncă o porție de noodles, mâncare nu prea recomandată la...dietă!

Citeste si: Andreea Marin, apariție controversată! A încercat să ascundă, dar totul a ieșit la iveală! Ce se întâmplă cu silueta Zânei Suprizelor

Citeste si: Iulia Albu o face praf pe Andreea Marin! ”Arăți de parcă te-ai pregăti să dai un casting de asistentă TV”

Citeste si: Câţi bani câştigă, cu adevărat, Andreea Marin! Afacerile îi merg din plin!

fara descriere

Însă, se pare că după ce a fost comentată la respectivul eveniment monden, unde s-ar fi îmbrăcat prea mulat pentru silueta ei, Andreea Marin a luat o altă decizie. În imaginile surprinse de paparazzi WOWbiz.ro, diva este îmbrăcată într-o cămașă largă ce nu te lasă să-i observi foarte bine formele.

Andreea Marin a ținut o dietă minune, acum s-a îngrășat?

Andreea Marin a ţinut, în urmă cu doi ani, o dietă minune prin care a slăbit. Regimul a fost dublat de foarte mult sport, astfel încât, în timp record, vedeta a dobândit un trup cu adevărat de invidiat, un tonus extraordinar şi o energie incredibilă.

Frumoasa vedetă a reuşi să-şi păstreze silueta superbă o perioadă lungă, dar de câteva luni, protagonista noastră s-a mai...împlinit. Recent, fosta prezentatoare tv a participat la un eveniment monden şi, trebuie să spunem că a fost în centrul atenţiei. Câteva doamne, două dintre ele persoane publice, au constatat imediat că Andreea s-a mai îngrăşat, dar au pus totul în seama sarcinii. Da, aţi citit bine! Au crezut că fosta zână a surprizelor este însărcinată, vedeta având un abdomen mai proeminent.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate