Decizie de ultim moment luată de Boureanu după ce fiica lui a fost snopită în bătaie într-un club de fițe din Capitală! ”I-a dat cu paharul de wisky în cap exact ca în filmele cu Van Damme”!

  Cristian Boureanu  a discutat cu avocații despre situația în care se află fiica sa

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Fiica lui Cristian Boureanu a trecut prin clipe cumplite în urmă cu câteva zile! Ioana a fost agresată cu sălbăticie, într-un club din Capitală, de alte trei tinere, iar acum fostul politician vrea să ia măsuri radicale.

”Cineva trebuie să plătească. Este absolut inadmisibil să se întâmple așa ceva într-un club. Povestea, pe scurt, este următoarea. Ioana a mers în club, să se distreze. Acolo, trei tinere au agresat-o, mai întâi, în baia localului. Atunci au intervenit cei de la paza, iar Ioana era convinsă că aceștia le vor da afară, din încăpere pe respectivele fete. Doar că acest lucru nu s-a întâmplat. Așa că, după un timp, spiritele s-au aprins din nou, cele trei au intrat în conflict cu o prietenă de-ale Ioanei, iar atunci, când ea abia își pansase rănile, i-au dat cu un pahar de wisky în cap,e exact ca în filmele cu Van Damme. I-au spart capul”, ne-a spus, în exclusivitate Cristian Boureanu.

Citeste si: Mircea Badea și Tedi Emi, luptătorul care l-a făcut KO, scandal în plină stradă: „Eu tot o să rezolv un handicapat mintal din ăsta, de o să intru la pârnaie 10 ani”

Citeste si: Cristian Boureanu, declarații șocante depre cei care i-au agresat fiica, in club! ”Cineva trebuie să plătească”! Ce spune despre bătăuși, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro

Citeste si: Adevărul despre concedierea Mirelei Vaida: "Dezamăgirea mea vine din faptul că..."

fara descriere

Cristian Boureanu ia măsuri radicale după scandalul cu fiica lui! ”Vom merge până la capăt”

Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit fostul politician, lucrurile sunt mult mai complicate decât păreau initial, mai ales după ce s-au dus la INML. ”Am cerut, momentan verbal, dar o vom face și în scris, prin avocat, imaginile de pe camerele de supraveghere, să aflăm cine sunt tinerele care au agresat-o pe Ioana. momentul celei de-a doua agresiuni și de ce nu au fost predate poliției de cei responsabili cu paza în clubul acela? Înțeleg, Ioana nu mai era de față, era la Urgențe, a fost cusută după ce a fost agresată. Oricum, noi am fost la Institutul de Medicină Legală, așteptăm rezultatele”, a mai spus, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Cristian Boureanu

Astăzi însă, situația s-a schimbat! Cristian Boureanu ia măsuri radicale după scandalul cu fiica lui. Astfel, el a anunțat că dotește să facă o plângere penală înainte de a afla rezultatele de la INML. Apoi, dosarul va fi completat cu părerile medicilor legiști. ”Vom merge până la capăt în această speță”, a mai spus, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Cristian Boureanu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate