DECIZIE DE ULTIM MOMENT! Simina de la Puterea dragostei și-a amânat nunta cu Alex Zănoagă! Primele declarații! EXCLUSIV

Simina de la Puterea dragostei și soțul ei, Alex Zănoagă, au luat decizia de a nu se mai căsători religios în august

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere


In articol:

După o relație plină de controverse în primul sezon de la Puterea Dragostei, Simina Loica și Alex Zănoagă, un cuplu în care puțini credeau că ar fi real s-a dovedit a fi și cel mai determinat! Drept dovadă, la puțin timp după ce s-a încheiat show-ul, frumoasa brunetă a rămas însărcinată, iar apoi a și fost cerută de soție.

fara descriere

Pe 10 ianuarie, la Starea Civilă a sectorului 1 din București, Simina și Alex, extrem de emoționați, au devenit soț și soție, iar alături de ei în acea zi specială au fost colegii de la Puterea Dragostei, care le-au devenit prieteni, iar unii chiar familie. De exemplu, Raju, cel care este și nașul lor și al bebelușului Dominic, Raluca Munte, Simona, Mary și Robert, Ana Lintaru, Thalida, Alex Bobicioiu, Hamude, Andy sau Andreea. ”A fost cea mai frumoasă zi din viața noastră! Deși plină de peripeții, ea s-a dovedit a fi una de neuitat. Am devenit doamna Zănoagă cu acte în regulă și sper să fie întotdeauna așa de fericită”, a declarat bruneta atunci într-un live exclusiv la WOWbiz.ro!

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

fara descriere
Nunta ar fi trebuit să aibă loc în vară, la Timișoara

După cununia civilă, cei doi foști concurenți de la Puterea dragostei au devenit azi soț și soție în fața legii, nu însă și în fața lui Dumnezeu. ”Nunta va fi în august, la Timișoara, orașul de unde provin eu. Așa mi-am dorit, iar soțul meu a fost de acord ca evenimentul să se deruleze acolo. Se poate spune că am împărțit cumva totul, cununia civilă la București și cea religioasă la mine acasă”, a mai povestit Simina la WOWbiz.ro în ianuarie.

Citeste si: Jador, aparitie uluitoare cu un bebelus in brate! Iata cum a fost surprins fostul concurent de la "Puterea dragostei"!

Citeste si: Sergio de la Puterea dragostei a reapărut în emisiune. Andreea Mantea anunță decizia radicală

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, mesaj sfâșietor după ce și-a pierdut unchii: „Dragostea ta în veci nu mă lasă”

fara descriere

Simina de la Puterea dragostei și-a amânat nunta cu Alex Zănoagă! ”Nu mai avem cum să ne căsătorim”

Din păcate, pandemia de coronavirus le-a stricat planurile celor doi, astfel că, recent, ei au luat și o hotărâre. Simina de la Puterea dragostei și-a amânat nunta cu Alex Zănoagă! ”Nu mai avem cum să ne căsătorim anul acesta, este practic imposibil! După ultimele decizii, la eveniment, nu pot fi prezente multe persoane, iar noi suntem genul de oameni petrecăreți, care vor să îi aibă pe cei dragi alături, familie și prieteni. Din acest motiv, am luat decizia de a ne cununa religios anul viitor, să ne amintim cu drag de acest eveniment special din viața noastră”, a spus Alex la emisiunea ”Ștafeta mixtă”, emisiune difuzată de WOWbiz.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate