Decizie halucinantă într-o instanță din România. Un bărbat de 66 de ani acuzat că a agresat sexual o minoră de 12 ani scapă fără detenție! Explicația judecătorilor

Un bărbat de 66 de ani din judeţul Vaslui, acuzat că a agresat sexual o copilă de 12 ani, a scăpat cu o pedeapsă foarte blândă din partea judecătorilor.

Autor: A.I.

Pentru că nu avea antecedente penale şi a recunoscut faptele, uzând de procedura simplificată Judecătoria Vaslui a dispus condamnarea agresorului la doi ani de închisoare cu suspendare, stabilindu-i un termen de supraveghere timp de trei ani. Judecătorii nu au invocat prea multe argumente care să justifice pedeapsa blândă.  

Citeste si: Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. „Ne-am certat de la..."- bzi.ro

”Raportat conduitei bune avute anterior comiterii faptei, rezultată şi din lipsa antecedentelor penale şi că pe parcursul urmăririi penale a avut o atitudine sinceră, recunoscând săvârşirea faptei, nu a tergiversat cercetările, manifestând prin întreaga sa conduită regret cu privire la faptele săvârşite instanţa va condamna pe inculpatul Focşa Paul la pedeapsa de 2 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de  agresiune sexuală.(...) În opinia instanţei, condamnarea inculpatului este de natură să atragă atenţia asupra importanţei respect ării legii penale. Raportat la circumstanţele personale inculpatului şi cele reale ale faptei, instanţa apreciază că nu se impune condamnarea inculpatului la o pedeapsă cu executare în regim privativ de libertate, instanţa apreciind că scopul pedepsei constând în prevenirea săvârşirii de noi infracţiuni poate fi atins fără ca pedeapsa stabilită să fi e executată în regim de detenţie”, au motivat magistraţii Judecătoriei Vaslui, potrivit  Adevarul.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

"Nu mai putem trăi. Eu nu mai pot"! Mama Luizei este revoltată și o pune la zid pe soția lui Gheorghe Dincă VIDEO

Mama Alexandrei Măceșanu, mesaj sfâșietor: ”Oriunde ar fi Alexandra, vreau să ştie că noi o iubim şi o aşteptăm acasă”

Poveste cutremurătoare: „Viața mea de calvar a început când a murit mama mea. Aveam 11 ani. Eu stăteam pe pat, tata a venit beat, a început să mă mângâie…”

Horoscop decembrie 2021 pentru toate zodiile: bani, dragoste si sanatate

Vestea cruntă care zguduie toată România. E fără precedent. Se întâmplă de la 1 ianuarie

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

O lume întreagă e în lacrimi: Un titan ne-a părăsit! A primit cele mai înalte distincții. „O lumină strălucitoare se stinge” FOTO

Ilie Năstase a recunoscut: S-a infectat cu COVID-19! Cum se simte acum fostul lider mondial

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies