Decizie halucinantă într-o instanță din România. Un bărbat de 66 de ani acuzat că a agresat sexual o minoră de 12 ani scapă fără detenție! Explicația judecătorilor

Un bărbat de 66 de ani din judeţul Vaslui, acuzat că a agresat sexual o copilă de 12 ani, a scăpat cu o pedeapsă foarte blândă din partea judecătorilor.

Autor: A.I.

Pentru că nu avea antecedente penale şi a recunoscut faptele, uzând de procedura simplificată Judecătoria Vaslui a dispus condamnarea agresorului la doi ani de închisoare cu suspendare, stabilindu-i un termen de supraveghere timp de trei ani. Judecătorii nu au invocat prea multe argumente care să justifice pedeapsa blândă.  

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

”Raportat conduitei bune avute anterior comiterii faptei, rezultată şi din lipsa antecedentelor penale şi că pe parcursul urmăririi penale a avut o atitudine sinceră, recunoscând săvârşirea faptei, nu a tergiversat cercetările, manifestând prin întreaga sa conduită regret cu privire la faptele săvârşite instanţa va condamna pe inculpatul Focşa Paul la pedeapsa de 2 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de  agresiune sexuală.(...) În opinia instanţei, condamnarea inculpatului este de natură să atragă atenţia asupra importanţei respect ării legii penale. Raportat la circumstanţele personale inculpatului şi cele reale ale faptei, instanţa apreciază că nu se impune condamnarea inculpatului la o pedeapsă cu executare în regim privativ de libertate, instanţa apreciind că scopul pedepsei constând în prevenirea săvârşirii de noi infracţiuni poate fi atins fără ca pedeapsa stabilită să fi e executată în regim de detenţie”, au motivat magistraţii Judecătoriei Vaslui, potrivit  Adevarul.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies