Declarația emoționantă a lui Cătălin Botezatu: "Pentru noi, Răzvan Ciobanu rămâne..."

Cătălin Botezatu a oferit o declarație emoționantă despre Răzvan Ciobanu, la înmormântarea regretatului designer.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

„Suntem sortiţi pieirii şi cu toţii greşim. De aceea, în aceste momente grele, rugăm pe toată lumea să respecte durerea familiei, a celor care l-au iubit foarte tare şi, nu în ultimul rând, a prietenilor. Pentru noi, Răzvan Ciobanu rămâne acel copil minunat, cu suflet minunat, declarat la începutul carierei sale copilul minune al modei româneşti - un copil care prin creativitatea sa a demonstrat că este bun. Ne pare rău că ne despărţim astfel de el atât de devreme. Răzvan, te iubim, drum lin, somn lin şi fie ca ce se va întâmpla de acum încolo să fie luminat! Dumnezeu să te ierte”, a declarat Cătălin Botezatu, la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu.

Răzvan Ciobanu a fost înmormântat la Cimitirul Progresul din Capitală, în prezența a vedete TV, apropiați, membri ai familiei, dar și oameni simpli veniți să își ia rămas-bun de la el. Printre vedetele care au mers la înmormântarea designerului se numără Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei, Mircea Solcanu sau Iulia Albu.

fara descriere

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident cumplit de mașină

În a doua zi de Paște, în data de 29 aprilie, creatorul de modă Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața într-un accident de mașină dezastruos. El se îndrepta spre casă, de la Constanța. Acolo a fost la un festival celebru la malul mării unde se întâlnise cu niște prieteni. De atunci, de când a plecat, nimeni nu a mai știut nimic de designer.

Răzvan Ciobanu a murit într-un tragic accident rutier care s-a petrecut la ieșirea din comuna constănțeană Săcele spre Năvodari. După ce a pierdut controlul volanului, el s-a dat cu mașina peste cap de mai multe ori și s-a izbit violent de mai mulți copaci din zonă. Vedeta nu purta centura de siguranță și a fost catapultat afară din mașină. El a fost văzut de o localnică, care a și sunat la 112. Din păcate, când medicii de pe ambulanțp au ajuns la fața locului, nu au putut decât să constate decesul.

„Cercetarea la fața locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanță de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști unde, din cauza denivelărilor de pământ, s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor, la baza unui arbust” se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate