Declarația lui Felix Baumgartner după cinci ani de relație cu Mihaela Rădulescu: „Îți mulțumesc pentru toate momentele remarcabile petrecute împreună!”

Declarația lui Felix Baumgarter după cinci ani de realație cu Mihaela Rădulescu a surprins pe totă lumea.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

Felix Baumgarter este plecat în Chicago, dar cu toate acestea nu a uitat că astăzi este o zi specială în relația sa cu Mihaela Rădulescu. Cei doi au împlinit cinci ani de când sunt împreună și pilotul a postat un mesaj impresionant în mediul online.

Citeste si: VIDEO | Cine vine la slujbele de exorcizare ale lui Cristian Pomohaci. Mărturia unui jurnalist care a asistat la scenele din garaj

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu bărbatul din Suceava care i-a pus ștreangul gât fiului de doar doi ani! Fosta iubită trăiește în continuare în teroare

Citeste si: Am aflat cum a împăcat-o Culiță Sterp pe Carmen de la Sălciua! Avem detaliile negocierilor secrete dintre cei doi amorezi EXCLUSIV

Declarația lui Felix Baumgartner după cinci ani de relație cu Mihaela Rădulescu: „Îți mulțumesc pentru toate momentele remarcabile petrecute împreună!”

Cu două ore înainte de miezul nopții, celebrul pilot a postat mesajul care i-a emoționat pe fani.


„Aniversarea cu numărul 5 să fie una fericită, iubirea mea. Îți mulțumesc pentru toate momentele remarcabile petrecute împreună. Te iubesc #felixbaumgartner #mihaelaradulescuschwartzenberg #aniversare)” este mesajul postat de logodnicul vedetei românce pe contul lui de Instagram.
Din cauza diferenței de orar, iubitul Mihaelei Rădulescu a postat mai devreme mesajul care să celebreze aniversarea celor cinci ani de relație.

„Tu ești dovada că iubirea adevărată încă există. Felicitări!”, „Cât mai mulți ani fericiți împreună!”, „Sunteți fabuloși împreună! Aniversare fericită”, sunt doar câteva dintre comentariile strânse de postarea făcută de Felix Baumgartner.

Mihaela Rădulescu a postat o fotografie la Instagram Stories, pe care a pus trei steluțe. 

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt împreună de când prezentatorea tv i-a luat un interviu celebrului pilot. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate