Declaratia socanta a lui Paul Walker! Parca si-a prevestit sfarsitul! “Calca-ma cu propria mea masina”

Fanii adevarati ai seriei “Fast & Furious” care au urmarit de-a lungul timpului si interviurile date de actorii din rolurile principale isi amintesc, probabil, de o declaratie tulburatoare a lui Paul Walker.

Distribuie pe:

Autor: Cristina Matei

fara descriereIn 2009, inainte de lansarea celui de-al patrulea film al super seriei “Fast & Furious”, Paul Walker, a carui moarte a aruncat Hollywood-ul intr-o stare de soc, a acordat un interviu presei americane, preluat si de site-urile de specialitate din Romania.

La acea vreme, actorul spunea ca spera ca al patrulea film sa fie si ultimul “Fast & Furious”. “Eu sper sa fie ultima parte. De data asta nu mai vreau sa continuu. Eu cred ca era de ajuns cu partea a doua. A iesit bine si a treia, dar de data asta Vin (n.r. Vin Diesel) ne-a cautat si a zis “Hai sa mai facem o parte”. Cred ca Vin vrea sa faca si partea a cincea, dar da, ma intorc de fiecare data”.

“Te gandesti sa iti pregatesti moartea in partea asta?”, l-a intrebat reporterul pe Paul Walker. Raspunsul lui a fost considerat la vremea respectiva amuzant, dar azi, dupa infioratorul accident de masina in care actorul si-a gasit moartea, e profund tulburator. “Chiar i-am zis lui Justin (n.r. Justin Lin, regizorul productiei) ca vreau sa imi omor personajul. “Calca-ma cu propria mea masina”. Mi-a spus ca nu o sa se intample asta.”


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate