Declarație de ultima oră! Andreea Bălan, ironii fine la adresa lui Misty, după scandal! "Ar fi culmea să se întoarcă fix la Keo" | EXCLUSIV

Vedete

Declarație de ultima oră! Andreea Bălan, ironii fine la adresa lui Misty, după scandal! "Ar fi culmea să se întoarcă fix la Keo" | EXCLUSIV

Implicată fără să vrea într-un scandal izbucnit din senin, Andreea Bălan a avut o reacție cât se poate de acidă la adresa Alexandrei Pavel, alias Misty, partenera de viață a lui Keo, bărbatul cu care artista a avut o relație de lungă durată încheiată acum șase ani.

După ce a fost generoasă și a dat un like unei postări făcute de Keo în care acesta cânta la pian, Andreea Bălan a fost luată în colimator de Misty și acuzată, voalat, că și-ar dori o împăcare cu compozitorul.

Citeste si: Andreea Bălan vrea înapoi la Keo? Dovada că artista este încă interesată de fostul iubit

Citeste si: VIDEO| Andreea Bălan, în mijlocul unui scandal imens. Trece prin momente cumplite

Citeste si: George Burcea se victimizează în scandalul cu Andreea Bălan! ”Suntem împuțiți că sconcșii”

Doar că Andreea Bălan a fost tranșantă în această privință, iar replica ei a fost una plină de ironii fine (și mai puțin fine) la adresa fostei sale rivale. ”Nu vreau să mă împac cu niciun fost iubit din trecutul meu. Odată ce un capitol este încheiat, este bine încheiat și nu mă reîntorc acolo, nu mai am sentimente față de nimeni din trecutul meu, dar asta nu înseamnă că nu pot sa nu apreciez o reprezentație muzicală dacă îmi place.

(...) Persoanele care vor să își facă reclamă pe spatele meu le sfătuiesc să tacă și să rămână, acolo, în anomimat, pentru că un like nu a omorât pe nimeni... Să nu mai fie geloase și să stea acolo...”
, a fost replica dată, public, de Andreea Bălan.

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: "E cumva o glumă?!" Cum a apărut Kate Middleton pe coperta unei prestigioase publicații din Anglia- radioimpuls.ro

Cu toate acestea, susțin sursele noastre, Andreea Bălan a fost extrem de deranjată că a fost implicată într-un scandal în care îi este asociat numele cu Keo și cu Misty. ” Andreea și Keo nu au mai vorbit, deloc, de când au încheiat partea de afaceri dintre ei, cea legată de casă. Nu țin legătura, dar, normal, sunt amândoi artiști, iar faptul că se urmăresc pe Instagram nu este anormal. Mai mult, dovada cea mai bună din partea Andrei că nu are niciun fel de sentimente rămase față de Keo este că i-a dat un like.

Păi, dacă mai avea sentimente, dacă îl mai iubea sau dacă îl ura, îi dădea like? E clar că ea nu are de gând să se întoarcă la cei din trecut și, să fim sinceri, ar fi culmea să se întoarcă fix la Keo. Dar, probabil, cineva a vrut să profite de imaginea Andreei și a avut grijă să fabrice un scandal pentru a o implica fix acum, când ea are nevoie de liniște”, ne-a spus sursa WOWbiz.ro.

 

Andreea Bălan, trădată ani la rândul de Keo și înșelată cu Misty

 

Relația dintre Keo și Andreea Bălan părea una perfectă, cei doi, extrem de discreți în a se afișa fiind unul dintre cuplurile care, acum mai bine de șase ani, părea de neclintit. Adevărul însă era cu totul și cu totul altul, iar Keo, așa cum a mărturisit chiar Misty, avea o relație paralelă cu Alexandra Pavel, o tânără care l-a impresionat de pe vremea când lucra ca balerină la diverse emisiuni TV și care spera să devină, la rândul ei, artistă.

De altfel, Alexandra Pavel, alias Misty, a scos o serie de melodii, dar fără să aibă vreun succes notabil, după ce Andreea Bălan și Keo s-au despărțit din cauza eu.