Declaratie emotionanta a lui Gabriel Cotabita pe scena din Venetia! “Dupa  incercarea prin care am trecut, cred ca numai Dumnezeu a facut in asa fel incat sa mai raman aici, pe pamant”

In urma cu cateva zile, Gabriel Cotabita a sustinut un super concert la Venetia, in fata a peste 4000 de oameni, in marea lor majoritate romani stabiliti in Italia.

novalue
Autor: Lia Popescu

Pe scena, artistul a cantat extraordinar de bine si a primit aplauze din partea publicului minute intregi. (care au fost primele cuvinte spuse de Gabi cand s-a trezit din coma)

Impresionat de dragostea fanilor, la finele show-ului, Cotabita s-a adresat spectatorilor, carora le-a multumit de atasamentul lor, apoi le-a vorbit putin despre problemele de sanatate cu care s-a confruntat anul trecut, atunci cand un accident vascular cerebral l-a tintuit la pat mai bine de o luna.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

“Dupa  incercarea prin care am trecut, cred ca numai Dumnezeu a facut in asa fel incat sa mai raman aici, pe pamant, pentru ca, probabil, a considerat ca mai am ceva important de facut pentru oameni”, a spus Cotabita, vizibil emotionat.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies