Declarație emoționantă a Roxanei de la Puterea dragostei despre Mocanu! A recunoscut în sfârșit! "M-a durut când l-am văzut pe Bogdan cu Ana"

Roxana a povestit ce a simțit în momentele în care Bogdan Mocanu se întâlnea sub ochii ei cu Ana la Puterea dragostei

Distribuie pe:

Autor: C.I.


In articol:

fara descriere

Roxana Buzoiu și Bogdan Mocanu au format un cuplu invidiat la Puterea dragostei. Ambii frumoși, ambițioși și puternic mental, cei doi păreau, la un moment dat, că se detașează în câștigatorii competiției amoroase în primul sezon.

Din păcate, pasul greșit făcut de Roxana în perioada Sărbătorilor Pascale, de la finele lunii aprilie, atunci când, venită într-o minivacanță în România, s-a sărutat la mare cu Andy, a contat enorm pentru Bogdan. Bărbatul s-a simțit trădat, mințit și umilit și a decis să pună capăt relației, indiferent de ce sentimente îl încercau în acele clipe.

Citeste si: Vacanță cu final tragic pentru o tânără din California! A murit ucisă de rechini, în timp ce încerca să înoate cu un singur braț

Citeste si: O prostituată din Italia face dezvăluiri: „Când se duc să racoleze, se duc la țară. Eu nu cred că le-a omorât”

Citeste si: Ce a făcut fosta soție a lui Marcel Toader, Maria Constantin, în ziua înmormântării lui. Gestul a uimit pe toată lumea

fara descriere

Roxana a spus totul despre Bogdan Mocanu! ”Sentimentele mele nu s-au dus așa” 

Încet, încet apoi, Mocanu s-a apropiat de Ana, o concurentă care a intrat în casă și alături de ea i-a revenit cheful de viață, lucru care, însă, nu i-a căzut bine fostei partenere.

Drept dovadă, acum, la mai bine de o lună de la terminarea show-ului, Roxana a spus totul despre Bogdan Mocanu, de fapt, ce a simțit practic atunci. "De ce să mint! M-a durut când l-am văzut cu Ana, pentru că sentimentele mele nu s-au dus așa, de pe o zi pe altă. Eram conștientă că eu am fost cea care a greșit, dar nu îi puteam porunci inimii. Încă eram cu gândul la Bogdan și, poate, tocmai de aceea, am și reacționat așa, uneori agresivă verbal, alteori m-am dus peste el, peste ei, nu i-am lăsat în pace! Așa este firea mea, am acționat cum am simțit. Îmi dădeam seama că l-am pierdut, dar nu puteam concepe, era al meu, nu al Anei,deși îi vedeam împreună peste tot ", a povestit Roxana într-un live exclusiv pe kfetele.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate