Declaratie soc a lui Ionut de la Exatlon la trei saptamani de la despartirea de Nela! “As fi vrut sa am un copil” | EXCLUSIV

“Razboinicul” a spus ca este foarte sensibil cand vine vorba despre copii

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Dupa o relatie de doi ani, Ionut Sugacevschi si sotia lui s-au despartit! Initial, cea care a vorbit despre ruptura dintre ei a fost Nela, apoi, fostul “razboinic” a dorit sa fie el cel care pune punctul pe “I”! (afla ce a facut facut sotia lui Ionut Jaguarul dupa ce acesta s-a intors de la Exatlon)

Ionut de la Exatlon a facut o dezvaluire surpriza dupa divort! "Sunt un familist"

“Nu am vrut sa creez un scandal din divortul meu! Initial, am stat deoparte, nu am dorit sa dau curs discutiilor! Imi pare rau ca Nela a decis sa faca acest lucru public, ar fi fost mai bine sa procedeze diferit, sa ramana intre noi problemele pe care le aveam. Pana la urma, suntem niste oameni maturi si am luat de comun acord decizia de separare. Asa sa stie toata lumea, nu este o a treia persoana intre noi”, a spus Ionut!

In mod cu totul surprinzator, la putin timp dupa ce a spus aceste lucruri, Ionut Jaguarul a dezvaluit ca are o mare durere in suflet. “Eu sunt un familist si imi doresc foarte mult sa devin tata! As fi vrut sa am un baiat, dar pana acum, Dumnezeu a facut lucrurile altfel”, a declarat “razboicul”, care a mai tinut sa spuna si faptul ca este foarte sensibil atunci cand vine vorba despre copii! “Ei sunt slabiciunea mea”!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate