Declaraţie şocantă după finala Exatlon! ”Nici măcar unul dintre ”războinici” nu ar fi împărţit premiul” Yamato Zaharia a spus totul EXCLUSIV

Yamato Zaharia şi-a spus punctul de vedere în privinţa finalei Exatlon!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Finalul celui de al doilea sezon de la Exatlon a fost extrem de controversat! Fanii s-au împărţit în două tabere, astfel că mulţi au mers pe ideea că Alin Andronic ar fi fost cel mai îndreptăţit să câştige competiţia, în timp ce alţii au ales să ţină cu Betty. (Iulian Pitea a spus adevărul, care este adevărata relaţie dintre el şi Alin Andronic)

Spiritele s-au încins şi mai tare în zilele ce au urmat şi chiar s-a marşat pe faptul că, poate ar fi cazul ca premiul să fie împărţit între cei doi combatanţi! ”Dacă s-a respectat regulamentul show-ului asemănător din America, unde a triumfat tot o femeie, iar în urma reacţiilor negative, ea a renunţat la jumătate din premiu de 100.000 de euro pentru colegul din finală, aşa ar trebui să se facă şi Betty”, au spus oamenii revoltaţi!

Yamato Zaharia şi-a spus punctul de vedere în privinţa finale Exatlon! ”Nu au existat prietenii strânse între ”războinici”

Totuşi, sunt şi persoane, sau mai bine zis adversari ai celor doi ”războinici” din show, care susţin că vorbele fanilor supăraţi nu s-ar putea pune în aplicare vreodată! După finală, Yamato Zaharia, unul dintre cei mai îndrăgiţi ”faimosi”, a dat o declaraţie surprinzătoare, în condiţiile în care, pe parcursul emisiunii, cei din echipa „albastră” păreau extrem de apropiaţi”! ”În Republica Dominicană, în echipa lor nu au existat prietenii atât de strânse din păcate, s-a văzut clar în momentul în care s-a pus punct competiţiei! Poate tocmai de aceea, sunt sigur că nici măcar un războinic nu ar fi împărţit banii la Exatlon”, a afirmat luptătorul de kempo pentru WOWbiz.ro!

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: