Declarații exclusive ale Adelinei Pestrițu! Care este motivul pentru care, la cununie, a fost însoțită doar de nașii ei și ai lui Virgil

Adelina Pestrițu, una dintre cele mai frumoase vedete de la noi, a decis să se căsătorească, civil, cu Virgil Șteblea printr-o ceremonie extrem de discretă, la Casa de Căsătorii a Sectorului 1 din bucurești.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

Îmbrăcată într-o rochie galbenă, decoltată, Adelina Pestrițu a strălucit în momentul în care a intrat în Casa Căsătoriilor la brațul lui Virgil, frumoasa brunetă fiind însă extrem, de emoțuionată.

Citeste si: ULTIMA ORĂ! Adelina Pestrițu s-a căsătorit AZI! Avem imagini si informații-bombă de la fața locului. Frumoasa brunetă a devenit doamna Șteblea | VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au depus actele la Starea civilă! Când se căsătorește vedeta

Citeste si: Adelina Pestrițu, la medicul estetician! Îi este frică de ace, dar face orice pentru un ten perfect. Uite ce intervenție și-a făcut vedeta

”Da, am emoții...”, ne-a spus, zâmbind însă larg, parcă pentru a le ascunde și pentru a-și face curaj să intre în instituția care o transforma din Adelian Pestrițu în Adelina Șteblea. Și, grăbită, parcă decisă să termine cât mai repede cu formalitățile, Adelina, luțându-l de mână pe Virgil, a defilat spre intrare și, evident, spre răcoarea dată de aerul condiționat din clădire.

Înainte de a intra însă, Adelina ne-a dezvăluit și motivul pentru care, spre surpriza tuturor, nu a avut-o alături de ea pe frumușica fetiță pe care o are alături de Virgil Șteblea, Zenaida Maria. ”Pentru Zenaida ar fi fost prea cald, nu era de scos afară acum”, ne-a spus Adelina Pestrițu. Iar la ieșirea din Casa Căsătoriilor, Adelina, transformată în doamna Șteblea, a salutat politicos pe toată lumea, dar s-a abținut de la declarații, recunoscând că, acum, este însă ușurată. A urcat în mașina cu care a venit alături de Virgil și, urmată într-un alt bolid de părinții lor spirituali, Daniel si Aura, zâmbea tuturor mai fericită ca niciodată.

 

Căsătoria religioasă a Adelinei, pe 20 iulie

Cununia religoasa va avea loc pe 20 iulie, iar cei doi viitori soți au apelat la ajutorul Domnului Flick pentru a formula versuri pentru invitațiile speciale! Pe invitația la nuntă pentru domnișoara de onoare, în stânga versurilor, două fete care se țin în brațe, de șolduri, una îmbrăcată în roz, iar alta în alb, fapt ce simbolizează prezența domnișoarei de onoare lângă mireasă.

”Draga mea Anca, știi că-n curând

Verighetă voi purta.

Mi-a trecut asta prin gând

Și vreau să te rog ceva

Citeste si: Andreea Pirui a ajuns la doctor! Ce operație și-a făcut - evz.ro

 

Vreau 6 fete cu mine

Ce tot timpul mă susțin.

La altar pentru a mă ține

Dacă fug, plâng sau leșin :)

 

De-asta eu am pentru tine

O solemnă întrebare:

N-ai vrea să stai lângă mine

Domnișoară de onoare?”

 

Invitația lui Virgil Șteblea pentru cavalerul de onoare este diferită de cea a Adelinei Pestrițu pentru domnișoara de onoare. Astfel că Virgil a ales un scris de tipar, iar imaginea care apare pe invitație înfățișează un bărbat îmbrăcat într-un costum elegant.

”Mi-ești prieten, știi precis

Ce-o să mi se-ntâmple mie:

Da, din vară m-am decis

Să renunț la burlăcie.

 

Și te-aștept cu bucurie,

Lângă mine vreau să fii,

C-apoi, dacă am soție,

Nu știu cât voi mai ieși

 

Sincer, îmi vei mulțumi

Pentru ceea ce-o să-ți cer:

Ești așa drăguț să-mi fii

De onoare, cavaler?”

Galerie foto 
Citește și:

Oana Roman, gafă vestimentară pe internet! S-a pozat într-o bluză transparentă și i s-a văzut... FOTO

Lidia Buble, întâlnire cu Răzvan Simion la scurt timp după ce a fost surprinsă cu artistul Cornel Ilie!

Ultimă oră! Actorul Jean Paler, de urgență la spital!

O nouă idilă la Exatlon? Cum au fost surprinși un Războinic și o Faimoasă, la un an de de la terminarea show ului

Ce făcea ex-soția lui Cornel Ilie în timp ce cântărețul se juca ”de-a îndrăgosteala” cu Lidia Buble? Unde a ales Eliza să se refugieze

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies