Declaratii incredibile ale prezicatoarei Maria Ghiorghiu despre cutremurul de marti noapte: "Extraterestrii au intervenit!"

Maria Ghiorghiu, prezicatoarea din Iasi care sustine ca a prevazut mai multe tragedii din ultimii ani, spune ca a prevazut si cutremurul de marti noapte si stie si ce s-a intamplat.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descriere"Despre acest cutremur din Vrancea am scris in 30 noiembrie, dar si in 16 decembrie", spune Maria Ghiorghiu, care a precizat atunci ca extraterestrii au oprit dezastrul. (Ce spune directorul INFP despre un eventual cutremur mare)

"Vedeam printre OZN-urile care invadasera atmosfera, vedeam o incapere chiar langa dreapta mea, o incapere mobilată, in care lucrurile s-au zgaltait usor, ca o smucitura si s-aa oprit in clipa urmatoare.
In aceeasi clipa dragilor, vad in interiorul Pamantului, langa mine la doar 3 metri, vad doi extraterestri de culoare gri deschis, nu aveau mai mult de 1,20- 1,30, care pur si simplu tineau cu bratele lor, cu umerii lor, PAMANTUL care incepuse a se cutremura.
Le vedeam chipurile schimonosite, din pricina fortei pe care o depuneau ca sa tina Pamantul, pentru ca acesta, sa nu se cutremure puternic.
Dragii mei, orice s-ar spune, EXTRATERESTRII sunt prietenii omenirii, si vor sa salveze omenirea de la AUTODISTRUGERE"
, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul sau.

fara descriere


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate