Vedete

Declaratiile halucinante facute de Liviu Arteni, la scurt timp dupa moartea Israelei! Barbatul a recunoscut tot: "Sunt dependent de alcool si stupefiante"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Declaratiile halucinante facute de Liviu Arteni, la scurt timp dupa moartea Israelei! Barbatul a recunoscut tot: "Sunt dependent de alcool si stupefiante"icon photo
 
Israela a fost gasita moarta, in urma cu o saptamana, in baia casei in care locuia singura. Dansatoarea era dezbracata si s-a stins din viata din cauza inelului gastric care i s-a rupt. 
 
Liviu Arteni, fostul sot al vedetei, face acum declaratii socante. 
 
„Nu mai vreau să fac nici o pensiune. Eu vreau să ajut oamenii. Mă întorc în România ca să ajut oamenii străzii şi pe cei bolnavi, aşa cum şi Israela făcea când trăia”, a declarat Liviu Arteni la un post de televiziune.
 
 
 „Psihopat, hai să analizăm puţin, să dăm o notă profilului psihopat. Atât timp cât noi stăm de vorbă cu cineva faţă în faţă… nu e paranoia, doar că simţeam că am nevoia să vorbesc cu cineva. Simt nevoia să fiu auzit, degeaba e libera exprimare dacă nu suntem asculţati. Alcoolul este un pericol social. Da, consum în continuare. Eu nu pot fără. Eu am multe vicii. Sunt dependent de stupefiante. Asta e unul dintre motivele pentru care nu m-am întors mai devreme, pentru că nu sunt tolerate aici”, a mai declarat barbatul. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO icon photo

Vedete

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO

"Krishna si Rukmini" au facut istorie interpretand muzica indiana acum mai bine de un deceniu, dupa care trupa s-a destramat.

Titlu secțiune