Vedete

Declaratiile Mariei Constantin despre divort: "Nu doresc nici dusmanilor mei sa treaca prin ce am trecut eu! Nu mai aveam nici bani de mancare"

Maria Constantin se afla in pragul celui de-al doilea divort.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Declaratiile Mariei Constantin despre divort: "Nu doresc nici dusmanilor mei sa treaca prin ce am trecut eu! Nu mai aveam nici bani de mancare"icon photo
Cantareata de muzica populara s-a despartit de Marcel Toader cu scandal, asta dupa ce in urma cu cativa ani a trecut printr-un episod similar, cu primul ei sot, cu care are si un baietel.

 

Declaratiile Mariei Constantin despre divort: "Nu doresc nici dusmanilor mei sa treaca prin ce am trecut eu! Nu mai aveam nici bani de mancare"
"Cel mai traumatizant lucru pentru mine a fost când am divorţat. Nu doresc nici duşmanilor mei să treacă prin ce am trecut eu. Când m-am despărţit, dintr-odată, nu mai aveam nimic, nu mai aveam nici bani de mâncare. Marcel a fost şansa vieţii mele. Eu cred destul de mult în soartă, totul s-a întâmplat foarte repede", spunea in urma cu ceva timp Maria Constantin despre prima separare, de Ciprian Tapota. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”icon photo

Vedete

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”

Aflata intr-un complex cu piscine si plaje, fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie. Dana s-a relaxat alaturi de copiii ei.

Titlu secțiune