Declarațiile șocante ale primului pacient infectat cu tulpina de COVID-19 din Marea Britanie: „Nu mi s-a dovedit în acte, doar mi s-a confirmat”

În data de 8 ianuarie 2021 a fost confirmat primul caz de îmbolnăvire cu noua mutație a virusului SARS-COV-2.

primul pacient cu noua tulpină
Primul pacient cu noua tulpină din Marea Britanie [Sursa foto: Gândul.ro ]
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Primul pacient confirmat pe teritoriul țării ca fiind purtătorul noii tulpini de coronavirus din Marea Britanie este o femeie de 27 de ani, din județul Giurgiu. Aceasta nu crede, însă, că a fost infectată cu noua mutație a virusului, ci spune că totul este doar o „greșeală”.

De asemenea, aceasta le-a cerut medicilor să mai repete testul, dar a fost ignorată de cadrele medicale. 

Femeia se simte bine și urmează să iasă din izolare

Mutația virusului SARS-COV-2 a fost confirmată în România pe 8 ianuarie. Femeia a mers să se testeze la Intitutul Matei Balș din Capitală, unde a primit și rezultatul care a șocat-o. Din cei șase membri ai familie, doar patru au fost confimaț pozitiv cu COVID-19 și, potrivit rezultatelor testelor, doar ea a contractat noua tulpină din Marea Britanie. Totuși, aceasta afirmă că nici măcar un medic nu i-a dovedit în acte că ar fi fost infectată cu noua mutație a virusului. 

Nu mi s-a dovedit în acte, doar mi s-a confirmat. M-au sunat de la Matei Balș și mi-au spus că sunt purtătoare de tulpina nouă. Noi ne mai duceam la Matei Balș, de fiecare dată când aveam o problemă. Și am fost acolo special pentru testare, pentru că cea mică avea simptome gastrointestinale și tușea.

După testarea de acolo au trecut trei zile. Și după trei zile mi-au spus că au văzut modificări. Dar copila nu are tulpină, nici nu știu ce să zic… Are coronavirus, dar nu are noua tulpină, chiar dacă o alăptez, pentru că are doar zece luni ”, a declarat femeia pentru Antena 3.

Citeste si: Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma- bzi.ro

Citeste si: Alina, o asistentă medicală din Vaslui, a murit de COVID-19 după ce s-a tratat acasă: „Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu!”

Aceasta a cerut e mai multe ori să se repete testul, însă nimeni nu a ascultat-o. De asemenea, aceasta spune că nu a fost atât de bolnavă precum s-a vehiculat, ba chiar a avut simptome ușoare de boală. 

„A fost o simplă răceală! Nu am avut nimic, cum se spunea la presă, că suntem bolnavi… Cum au spus și vecinii noștri… Nu am avut nimic, decât în trei zile mi-am pierdut gustul și mirosul. Atât! Dar mi le-am recuperat!”, a mai povestit femeia.

Femeia nu a părăsit niciodată țara 

Femeia continuă să creadă cu tărie că nu a avut noua tulpină a coronavirusului, mai ales că spune că nu a părăsit niciodată granițele țării. 

„Cred că a fost o greșeală. Asta cred eu! Nu am fost niciodată în afara țării. Și nici în contact cu alte persoane. Pentru că de asta mă și intreb… de unde noua tulpină la mine…”, a mai dezvăluit aceasta. 

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Alina, o asistentă medicală din Vaslui, a murit de COVID-19 după ce s-a tratat acasă: „Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu!”

Cum a evoluat prețul acțiunilor Pfizer BioNTech de la începutul pandemiei de Covid-19 până în prezent. Grafic

Oamenii de știiță din Wuhan, mușcați de lilieci infectați cu Covid-19 în timpul cercetărilor

De maine vin bani multi pentru 6 zodii

REGHE A DIVORȚAT! Adevărul a ieșit la iveală chiar acum

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Natura ne arată cât de mici suntem. România, îngenuncheată după o oră de vreme rea. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies