Deea de la Puterea Dragostei, dezvăluire bombă despre Alex Bobicioiu: ”Mi-a cerut să-mi petrec cu el ultima noapte în Turcia” EXCLUSIV

Întoarsă acasă după ce a fost eliminată în semifinala de la Puterea Dragostei, Deea este deranjată de gesturile și afirmațiile unor concurenți rămași în casă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

După ce i-a dat o replică Roxanei, după ce aceasta a spus în emisiune că ”Deea are sânii până la genunchi”, fosta concurentă a fost deranjată și de un gest făcut de Alex Bobicioiu în cadrul aceleiași discuții. Mai exact, Bobicioiu a completat afirmația Roxanei, cu replica ”Eu mi-am dat seama că-i are…” și a făcut un gest care semnifica în jos.

Ei bine, după ce a văzut imaginile, Deea a hotărât să facă o dezvăluire. Tânăra susține că Bobicioiu i-a propus să se culce cu el în ultima sa noapte în Turcia, iar bruneta l-a refuzat.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

”Alexandru, mi se pare mie sau te comporți ca acei băieței loviți în orgoliu masculin când sunt refuzați? Te-aș ruga să îmi spui și mie când mi-ai văzut tu sânii ca să faci acel gest penibil ca și cum tu mă cunoști atât de bine fizic încât ți-ai permis să îți dai cu părerea în ceea ce privește forma sânilor mei ... De ce ești răutăcios în ceea ce mă privește ? Nu ai niciun motiv. Sau poate că ai , să fie oare faptul că înainte cu o seară să părăsesc Turcia ți-am refuzat subtil și respectuos propunerea de a-mi petrece o noapte cu tine la hotel? Te rog să nu fii supărat pe mine pentru asta. Eu am principii și de obicei, nopțile mele de amor sunt petrecute cu un bărbat, nu cu un copil în corpul unui bărbat de 28-29 de ani. Pentru că se presupune că dacă ai trecut de 25 de ani ești matur, dar în cazul tău, cu părere de rău îți spun că trebuie să mai aștepți.

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, mesaj pentru Deea: ”Nu am nici cea mai mică frustrare” A dat de pământ cu toți foștii concurenți care au atacat-o

Citeste si: Deea, replică tăioasă după ce Roxana a spus că ”are sânii până la genunchi”! Fosta concurentă a vorbit și despre ce își dorește să facă Roxana cu marele premiu de la Puterea Dragostei EXCLUSIV

Citeste si: Thalida și Alex Bobicioiu de la Puterea Dragostei, surprinși împreună în pat! Avem imaginile

 

Deea spune că Alex Bobicioiu a vrut să petreacă o noapte cu ea! ”L-am refuzat”

Nu știu ce părere ți-ai făcut tu despre mine, insistând cu acea noapte la hotel. Vezi de ce am preferat să fiu singură timp de 2 ani? Să nu am nici măcar aventuri de o noapte așa cum îți dorești tu? Tocmai de aceea , ca să nu dau peste "bărbăței" din ăștia ca tine! Stai liniștit că stau foarte bine "la piept" și mă consider norocoasă pentru că altele plătesc câteva mii de euro să aibă sâni mari. Trebuie să recunosc că nu am sânii tocmai ca aceia din silicon, ai mei sunt naturali și este normal să arate natural, pentru că sunt mari ... :))) ... cine cunoaște acest aspect, știe despre ce vorbesc! Ca și concluzie, sunt mândră de mine pentru că nu mi-am lăsat principiile deoparte acceptând o noapte cu tine. Iartă-mă, dar nu mi-ai stârnit nici măcar curiozitatea. Sfatul meu este să te oprești în a mai jigni fetele ca un băiețel care caută disperat să-și liniștească hormonii. Ai noroc că eu sunt prea finuță ca femeie, și te-am refuzat dându-ți și explicații de ce o fac , alta, în locul meu, ți-ar fi scris: Jet!! Te aștept când revii în țară ca să-ți dau câteva ponturi despre cum să cucerești o femeie, dacă îți dorești să petreci o noapte cu ea. Nu e bună tactica ta”, este mesajul Deei pentru Alex Bobicioiu, după ce spune că l-a refuzat. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

S-au încins spiritele la Puterea Dragostei. Alex Zănoagă a gonit-o pe Bianca din casă cu țipete: ”Morticia, pleacă de aici! Moaște”

În final, Bianca de la Puterea Dragostei a ajuns și ea la plajă în Turcia! Avem imagini cu ea în costum de baie

Urmeaza impozitarea acestor pensii! Romanii care ar putea ramane fara jumatate din banii de pensie

Cum va fi finala de la Puterea Dragostei! Cine sunt cei 8 finaliști

Deea de la Puterea Dragostei, primul mesaj după eliminare! Ajunsă în România, și-a spus adevărata părere despre Andreea Mantea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies