Deea de la Puterea Dragostei spune adevărul despre bărbatul cu care a apărut în ultima vreme ”Nu e...”

Deea de la Puterea Dragostei a tot fost văzută în ultima perioadă cu un bărbat, despre care toată lumea a spus că este iubitul ei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

La scurt timp după ce a ieșit din casa de la Puterea Dragostei, Deea s-a tot afișat cu un bărbat, a și postat poze cu acesta pe paginile ei de socializare. Astfel încât, mulți s-au bucurat pentru fosta concurentă de la Puterea Dragostei, crezând că aceasta are un iubit.

fara descriere

Citeste si: Iulian de la Puterea dragostei a fost concurent la Te vreau lângă mine! Cine este fata de care se îndrăgostise

Citeste si: Jador și Ella s-au dezlănțuit în casa băieților! Imagini interzise minorilor, cu cei doi pe podea

Citeste si: Cum arăta Ligi de la Puterea Dragostei în urmă cu câțiva ani, înainte de operațiile estetice! Acum e o bombă sexy

Asaltată de mesaje, Deea a vrut să lămurească misterul bărbatului. ”Eu și Ionatan suntem doar prieteni, colaborăm pe plan profesional. Săptămâna viitoare va fi gata și videoclipul lui în care apar și eu. Dar atât! Nu suntem iubiți. Când îmi voi face o relație, o să anunț oficial, pe toată lumea”, ne-a declarat Deea, fosta concurentă de la Puterea Dragostei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate