Delia a stârnit un val de controverse cu o fotografie din vacanţă! Ce detaliu ruşinos au observat în imagine? Nu, nu e vorba de posteriorul ei

Distribuie pe:

Autor: A.M.

 
Delia şi-a făcut un obicei din a se relaxa în prima lună a anului, şi nu oriunde, ci într-o destinaţie exotică, tocmai în însorita Asie.
De acolo, artista îşi surprinde fanii şi prietenii zilnic cu fotografii şi peisaje care mai de care mai superbe şi...intrigante. 
 
Aşa s-a întâmplat şi cu o poză surprinsă în resortul la care se află cazată. Frumoasa blondină şi-a arcuit spatele, şi-a etalat posteriorul bine lucrat şi a pozat asemenea unei gazele. Imaginea a primit un număr record de zeci de mii de like-uri şi comentarii.
 

 

 
 
În timp ce mulţi din admiratorii ei îi complimentau trupul, alţii s-au arătat mult mai intrigaţi de un alt detaliu. Şi anume, pălăria aflată pe podea, care pare să simbolizeze o imagine falică.  
Internauţii nu au putut să nu remarce unghiul "strategic" amplasat de artistă, al pălăriei, care a declanşat un val şi mai mare de comentarii deocheate.
 
"Eşti maxima! Şi tu şi pălăria pusa acolo strategic", "Arăţi trăznet. Şi pălăria aia unde e?", "A se remarca simbolul falic al palariei...situata strategic", "Varful palariei e orientat perfect", sunt câteva din comentariile primite de artistă la fotografie. 
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: