Delia Matache, amintiri din copilăria mult prea strictă. În semn de răzbunare, vedeta a plecat de acasă: ”M-a sunat mama să mă întorc, că vorbesc vecinii aiurea”

Delia Matache a fost un copil și o adolescentă rebelă.

Autor: Alis Pop

In articol:

Delia Matache este una dintre cele apreciate artiste de la noi, care se împarte cu brio între viața profesională și cele mai mari plăceri ale sale: vacanțele exotice și drumețiile montane.

Pe lângă aceste lucruri, în ceea ce o privește pe jurata show-ului de umor este deja cunoscut faptul că este o personalitate care nu ține cont de nicio barieră.

Citeste si: Delia Matache întoarce banii cu lopata. Artista are încasări de milioane de euro. Din ce face avere?

Delia

Delia Matache, amintiri din copilăria mult prea strictă

[Sursa foto: Facebook]

Delia a plecat de acasă la 18 ani 

Rebeliunea vestimentară de care dă dovadă acum, pentru care deseori a fost criticată de fani, se trage încă din copilărie și adolescență. Pe atunci, își amintește Delia, părinții săi erau foarte stricți cu ea, motiv pentru care era zilnic certată, fapt ce o face să nu-și dorească să le calce pe urme la acest capitol, dacă, cândva, va avea un copil. 

Citeste si: Armin Nicoară și Claudia Puican au împlinit un an de căsnicie! Ce mesaje și-au transmis cei doi: „Într-o căsnicie există urcușuri și coborâșuri”- kanald.ro

Citeste si: UPDATE/FOTO/VIDEO- O tânără a fost descoperită decedată pe o plajă din Mamaia. Ea a fost văzută de mai mulți trecători care au apelat 112: „S-ar fi putut întâmpla peste noapte”- stirilekanald.ro

„Eu nu aş vrea să fiu un părinte cum erau părinţii mei, spartani. Erau prea autoritari, aşa era pe atunci. Mă certau din orice, pentru o notă la şcoală, orice. Bine, şi eu minţeam uneori”, a spus Delia Matache, în podcast-ul Andrei.

Astfel, programul strict de acasă și discuțiile aprinse cu părinții au făcut-o pe cântăreață ca la 18 ani să ia o decizie radicală.

Pentru că deja începuse să cânte și să aibă evenimente, Delia avea și o mică avere pusă deoparte, pentru zile negre, care a ajutat-o să se descurce singură. 

Astfel, certată de părinți pentru că nu ajungea acasă la ora stabilită, mult prea devreme pentru o adolescentă, spune diva, nervoasă, Delia și-a făcut bagajul și a plecat de acasă.

Citeste si: Delia se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Decizia luată de artistă, după diagnosticul pus de medici: ”Îmi dau demisia”

Doar după o lună, la insistențele mamei, artista a revenit în casa părintească, în tot acest timp locuind singură, în chirie.

”La 18 ani am plecat de acasă. M-a enervat mama. Era cu chestii din alea, să fii la opt acasă. Mergeam şi eu la un film, la o întâlnire. Nu făceam chestii rele. Mi-am făcut bagajele de faţă cu ea şi am ieşit pe uşă, dar am uitat să-mi iau banii.

Aveam nişte bani strânşi de la concerte, îi pusesem eu deoparte. M-am întors după ei. Am stat o lună cu chirie şi m-a sunat mama să mă întorc, că vorbesc vecinii aiurea”, a mai povestit soția lui Răzvan Munteanu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Delia, acuzată că nu își face vacanțele în România. Vedeta nu s-a abținut: „Când mergeam eu la Bucegi tu învățai să faci selfie-uri în oglindă”

”În sfârșit, o poză normală!” Schimbarea radicală de look prin care Delia și-a entuziasmat fanii. Cum arată acum artista

Cel mai înspăimântător sunet din lume a fost reprodus. Era folosit la sacrificiile umane

Armin Nicoară și Claudia Puican au împlinit un an de căsnicie! Ce mesaje și-au transmis cei doi: „Într-o căsnicie există urcușuri și coborâșuri”

O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au...

„Minunată, o fată așa cum mi-am dorit de la viață, să am lângă mine.” Ce a declarat Marius Elisei despre noua sa relație

Mario Fresh i-a dat inelul fiicei lui Dragoș Bucur. Imaginile care au stârnit controverse

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies