Delia se vindecă prin plâns de tristeţe

Ca orice om, Delia are momente când este bucuroasă şi momente când este tristă. Artista a mărturisit cum reuşeşte ea să treacă peste clipele în care nu e fericită.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

"Când nu sunt happy încerc să nu mă adâncesc mai tare în starea pe care deja o am şi, totodată, nici să trec peste ea. Cred că e bine dacă eşti într-o stare un pic tristuţă să ţi-o asumi şi să o parcurgi, că poate nu degeaba ţi-a venit, ai tu motivele tale. E bine să o consumi, nu să treci peste ea, să încerci să o anulezi. O amplific, prin muzică sută la sută funcţionează. Ascult ceva foarte trist care îmi va declanşa instant multe lacrimi şi după care mă voi simţi mai bine sută la sută. Pe muzică plâng, e terapie. E bine să plângi. Dacă nu neapărat pe muzică, un film care îţi dă o stare şi la care boceşti. Filme romantice, da, sunt bune, dar cred că de viaţă. Poveşti de viaţă, pe care le crezi, ca să-ţi dea starea respectivă", a spus Delia într-un interviu pe care Cristi Brancu i l-a luat pentru canalul său de YouTube.

Plină de personalitate, Deliei îi place să trăiască din plin şi atunci când este tristă şi atunci când este veselă. Dacă de tristeţe se vindecă prin plâns, atunci când este fericită dansează. "Când sunt bucuroasă şi sunt acasă, ţopăi, dansez, am stilul ăla al meu, mai animalic, mai tribal. Cu cât e mai tribal, cu atât e mai wild şi mai fericit, adică n-o să-mi pun Vivaldi. Râd gălăgios, să ştie toţi vecinii că râd eu. Sar în cârca lui (n.r.- a lui Răzvan)", a mărturisit Delia.

Artista este cunoscută pentru pasiunea ei de a călători. Cu toate acestea, în ultima perioadă Delia se simte atât de bine acasă încât nu îi mai vine să plece nicăieri. Artista i-a arătat cunoscutului prezentator "colţul de rai" al ei şi al soţului său, Răzvan, casa lor. "În primul rând e foarte personală şi atipică, ceea ce mă reprezintă şi ne reprezintă, că şi Răzvan e aşa. E făcută cam într-un an şi ceva - doi. Ne place mult, atât de mult încât nu prea mai ieşim din casă. Eu nu prea aş mai ieşi nicăieri, prefer să beau cafeaua acasă, să mănânc acaă, să fac totul acasă", a mai spus Delia.

 

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: