Demisie în PSD după dispariția Alexandrei din Caracal: „Nu merit să fiu ales, pentru tot ce s-a întâmplat”

Un consilier PSD a decis să-și dea demisia dupa dispariție Alexandrei. Ce a declarat bărbatul din Caracal despre orașul lui.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Consilierul Toma Prună a demisionat, miercuri, 31 iulie 2019, din Consiliul Local Caracal. Hotărârea a fost luată după ce Alexandra Măceșanu a fost răpită de Gheorghe Dincă, cel care a și recunoscut că le-a ucis pe fata de 15 ani și pe o altă adolescentă care a dispărut în urmă cu câteva luni.

Toma Prună este inspector şcolar în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt şi profesor de educaţie fizică în Caracal și, din 2016 până acum, a fost consiler local la nivelul municipiului Caracal.

Citeste si: Veste teribilă! Iarna vine cu cel mai prost anunț. Alertă la Palatul Victoria - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

„Nu merit să fiu ales local, pentru tot ce s-a întâmplat în oraşul ăsta. Este decizia mea, nu m-am consultat cu nimeni (…) Era un oraş liniştit, fără probleme, duceam o viaţă liniştită, se cunoaşte toată lumea cu toată lumea, şi acum, asta…“, a spus consilierul PSD.

Citeste si: O femeie a rupt tăcerea despre ”aliatul” criminalului din Caracal! ”Ăștia aduceau fete, le luau banii, le bătea”

Citeste si: „Sunt Alexandra, nu sunt moartă!” Mesaj cutremurător pe Facebook, apărut după cazul din Caracal

Alexandra urma să se vadă cu iubitul ei în ziua în care a fost răpită

„Era o fată cuminte, cu bun simț, frumoasă. Puteai vorbi orice cu ea. Am ținut foarte mult unul la altul. Îi plăcea să cânte la vioară și să danseze”, a dezvăluit Marian despre Alexandra.

„În ziua aceea trebuia să-mi iau costumele de la teatru, că aveam miercuri seară turneu, apoi trebuia să merg la meditații. Alexandra mi-a spus că va veni și ea în oraș. Am plecat la ocazie și eu, de la Reşca, a plecat și ea. Am așteptat mult timp și eu ocazia, dar am ajuns în oraș. Am sunat-o de câteva ori și nu mi-a răspuns. Am crezut că are treabă, așa că am așteptat să mă sune ea înapoi. Mi-am terminat treburile și am ajuns la sora mea, iar Alexandra tot nu mă sunase. O prietena a ei m-a întrebat seara dacă știu ceva de Alexandra. Apoi a venit tatăl ei la mine acasă și mi-a spus că nu știe nimic de ea. Toată lumea o căuta”, a mai declarat Marian pentru Libertatea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

Horoscop 25 noiembrie. O zodie este trădată azi: Nu te lua după bârfe

Cel mai crocant pui Shanghai. Rețeta rapidă. E delicios și se prepară în doar câteva minute

Cristina Țopescu, revoltată de ceea ce i s-a întâmplat Alexandrei! Ce a observat jurnalista la comportamentul lui Gheorghe Dincă: „E clar că el...”

Declarație incredibilă: „Alexandra îl știa pe ucigaș. I-a trimis un SMS în ziua dispariției și l-a rugat pe Gheorghe Dincă să...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies