Denisa a spus in sfarsit motivul pentru care s-a despartit de Catalin Cazacu: "Nu puteam sa tin pasul fizic cu el!"

Distribuie pe:

Autor: D.F.C.

fara descriere

"Pot să-ţi confirm că au ramas în relaţii foarte bune, ba chiar ne sună zilnic, ne spune cât de mult ne iubeşte, a luat i-a luat un cadou de Crăciun," a declarat Raluca.
Poate să fie distanţa, poate să fie şi nepotrivire de caracter sau de stil de viaţă. Lui îi place foarte mult să iasă. Mie nu-mi place şi nici n-am timp. Eu mai făceam compromisuri şi mai stăteam şi eu cu el, dar eu ziua muncesc foarte mult efectiv nu puteam să ţin pasul fizic," a spus Denisa.

Denisa si catalin Cazacu s-au despartit, dar au ramas in relatii foarte bune. Raluca a confirmat ca cei doi se inteleg in continuare. Mai mult decat atat, sportivul si Denisa vorbesc zilnic la telefon.

"Pot să-ţi confirm că au ramas în relaţii foarte bune, ba chiar ne sună zilnic, ne spune cât de mult ne iubeşte, i-a luat un cadou de Crăciun," a declarat Raluca.

In ceea ce priveste motivul despartirii, Denisa a facut cateva dezvaluiri.

"Poate să fie distanţa, poate să fie şi nepotrivire de caracter sau de stil de viaţă. Lui îi place foarte mult să iasă. Mie nu-mi place şi nici n-am timp. Eu mai făceam compromisuri şi mai stăteam şi eu cu el, dar eu ziua muncesc foarte mult efectiv nu puteam să ţin pasul fizic," a spus Denisa.

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate