Denisa și Iancu de la Puterea Dragostei, în pragul despărțirii! „Nu trebuia să mă umilești. Acceptă sentimentele pentru Andreea Pirui”

Denisa și Iancu de la Puterea Dragostei sunt în pragul despărțirii, după escapada lui la club, când el a sărutat-o pe Andreea Pirui.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Denisa și Iancu de la Puterea Dragostei sunt în pragul despărțirii, după escapada lui la club.

Denisa și Iancu s-au certat în Gala Puterea Dragostei. Frumoasa blondină spune că iubitului ei nu îi pasă de ea, că a făcut totul pentru a se da în spectacol la televizor și pentru a o umili pe ea în văzul tuturor.

Denisa: Eu am descoperit ce nu era bine între noi.

Iancu: Ce ai descoperit? Asta e scuza ta.

fara descriere

Denisa: După noaptea la club te-ai schimbat. Până atunci a fost super. De ce mi-ai mai zis să vin din Londra? Asta nu înțeleg. Mă chemi să vin din Londra, dar tu nu te simțeai bine în relație.

Iancu: Eram bucuros că vii.

Citeste si: Plușica, imagini interzise cardiacilor: linge o ”nutela” și se mișcă ”k pantera”! Ultimul clip în care apare vedeta de la Puterea Dragostei

Citeste si: Promo Puterea Dragostei 22 decembrie. Manuela aruncă bomba: „Toată casa știe că i-a băgat mâna în pantaloni lui Culiță”

Citeste si: Andreea Mantea a anunțat favoriții săptămânii la Puterea Dragostei! Cine au fost cei mai votați concurenți

fara descriere

Denisa de la Puterea Dragostei crede că Iancu are sentimente pentru Andreea Pirui

Iubita lui Iancu este sigură că el o place pe Andreea Pirui și că și-a schimbat comportamentul față de ea tocmai din acest motiv.

Denisa: Dar te-ai schimbat după seara la club. Acceptă sentimentele, dacă ai pentru Andreea Pirui. Fii real.

Iancu: Tu știi foarte bine că nu s-a întâmplat nimic la club. Nu m-am schimbat de atunci, astea sunt aberații de-ale tale.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate