Denise Rifai, premiu de excelenta la Gala CCI

Jurnalista Realitatea TV Denise Rifai a primit ”Premiul de excelenta” in cadrul Galei Topului National al Firmelor pentru promovarea pe agenda publica a unor teme economice.

Distribuie pe:

”Multumesc pentru premiu! E o onoare, domnule presedinte”, a spus Denise Rifai in inceputul discursului sau, scrie realitatea.net.


”Este foarte important sectorul privat, eu intotdeauna l-am prezentat ca pe unul dintre cele mai importante motoare ale economiei romanesti. E foarte problematic ce se intampla acum. Trebuie sa fim uniti si sa nu fim lasi in fata realitatii. Este mesajul meu, rugamintea mea, apelul meu, sa nu fim lasi in fata realitatii! si cu siguranta, daca nu vom fi lasi, vom ajunge sa traim intr-o zi in care lucrurile sunt asa cum trebuie in Romania, sa ne permitem si la noi aici, in tara, sa traim bucurandu-ne de un nivel de trai occidental. Multumesc Camerei de Comert si Industrie a Romaniei si domnule Mihai Daraban pentru premiu!”, a conchis Denise Rifai la Gala Topului National al Firmelor.

 

 

 

 


Citește și:

Bilanț Covid-19, 26 septembrie! Număr uriaș de îmbolnăviri cu coronavirus în România

Mesajul lui Raed Arafat, la 30 de ani de la înființarea SMURD! Era un simplu medic și a pornit la drum cu o mașină cumpărată la mâna a doua, câțiva voluntari și dorința de a...

Aeroporturile vor introduce testele COVID-19 care dau rezultate în 30 de minute!

Medici din Ploiești au uitat un pansament în abdomenul unei mame, după naștere! "Aveam frisoane și bufeuri de căldură..."

Clipe grele pentru o tânără avocată din Cluj și fetița ei de doar un an, după ce părinții ei s-au infectat cu coronavirus: „Sigur nu stii durerea pe care eu am trait-o”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies