Deputatul-mitralieră are datorii de un sfert de milion de euro! Cătălin Rădulescu se descurcă greu cu ratele

Deputatul-mitralieră și-a publicat declarația de avere pentru anul 2018.

Distribuie pe:

Autor: Daniel Coltuc

fara descriere

Cătălin Rădulescu, supranumit ”deputatul-mitralieră” este un om bogat însă conform declarației de avere are datorii uriașe. PSD-istul trebuie a împrumutat 100.000 euro în 2013 de la o persoană fizică și are la dispoziție încă 4 ani să-i înapoieze. În 2017 el a mai împrumutat 521.453 lei pentru un apartament și 3 garaje pe care trebuie să-i achite în 5 ani. În fine, anul trecut el a mai făcut un leasing financiar de 216.304 lei (pe 3 ani). În total, Rădulescu are de plată peste 250.000 euro iar pentru asta are la dispoziție încă 4 ani.

Citeste si: Un medic își donează salariul, după ce deputatul Cătălin Rădulescu a cerut măririle înapoi! ”Din țară nu plec”

Citeste si: "Să dea banii înapoi!" Deputatul "Mitralieră" șochează din nou! Reacție halucinantă după condamnarea lui Dragnea

Citeste si: A inceput votarea pentru desemnarea castigatorilor Premiilor RADAR DE MEDIA 2018! Cum iti poti vota vedetele si emisiunile preferate de la Kanal D

fara descriere

Petru acest lucru, Cătălin Rădulescu ar trebui să achite (sau măcar să pună deoparte), în medie, peste 3.900 euro lunar (fără a socoti aici dobânzile) ceea ce la prima vedere va fi foarte dificil având în vedere veniturile. 

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate