Stiri

Descoperire halucinantă într-un imobil din Braşov! Trupurile neînsufleţite ale unor femei, găsite după doi ani

Descoperire halucinantă în Braşov, acolo unde un bărbat a găsit trupurile neînsufleţite ale unor femei, mamă şi fiică, care ar fi murit în urmă cu mai bine de doi ani, conform primelor cercetări.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Descoperire halucinantă într-un imobil din Braşov! Trupurile neînsufleţite ale unor femei, găsite după doi ani 
icon photo
Un bărbat din Braşov a sunat la 112 şi a anunţat că în interiorul unui imobil se află un cadavru. Ajunşi la faţa locului, însă, poliţiştii au descoperit şi un al doilea cadavru. Ambele erau în stare avansată de degradare.
 
Trupurile au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală, pentru autopsie, iar primele cercetări arată faptul că victimele erau mamă şi fiică şi ar fi murit în 2015. 
Cele două nu locuiau în România, ci se mutaseră în Ungaria. Se pare că în urmă cu doi ani, ele ar fi venit în vacanţă la Schei, iar nimeni nu s-a sesizat atunci când cele două n-au mai fost văzute, întrucât s-au gândit că s-au întors în Ungaria.
 
„Secţia 1 Poliţie Braşov a fost sesizată prin apel direct 112 de către un barbat că într-un imobil nelocuit din municipiul Braşov se află un cadavru uman. În urma sesizării a fost efectuată cercetarea la faţa locului, constatându-se că în imobil se aflau două cadavre umane în stare avansata de degradare. Se fac cercetări sub supravegherea unităţilor de parchet competente, pentru identificarea cadavrelor şi stabilirea imprejurărilor în care cele două persoane au decedat, precum şi pentru stabilirea cauzei morţii“, se arată într-un comunicat Poliţiei Braşov.  
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune